Pošta vzdelávacia spoločenská hra v krabici 28,5x19x3,5cm

Pošta vzdelávacia spoločenská hra v krabici 28,5x19x3,5cm

Pošta vzdelávacia spoločenská hra v krabici 28,5x19x3,5cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pošta vzdelávacia spoločenská hra v krabici 28,5x19x3,5cm - popis produktu

Spoločenská hra Pošta:Hra Pošta sprostredkuje vašim deťom skvelú zábavu. Celý poštový úrad majú v jednej krabici. Rozložte si svoju prepážku, vyberte peniaze, známky, obálky, zloženky, podacie lístky, pohľadnice, pečiatky a môžete sa začať hrať! Pozvite kamarátov, nech si prídu poslať listy, zaplatiť zloženku alebo vybrať peniaze, zažijete veľa zábavy. Neviete si rady s vyplnením zloženky? Pomôžu vám návody vrátane vysvetlenia k jednotlivým formulárom. Na pošte už sa nestratíte!Parametre a špecifikácie:Vlastnosti:Odporúčaný vek: 6 a viac rokovPočet hráčov: 1 a viacBalenie obsahuje:Poštová prepážka, zloženky, známky, listové obálky, podacie lístky, pohľadnice, šeky, poštové samolepky, peniaze, pečiatkuHračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Náučná hra, s ktorou si deti môžu otvoriť poštové prepážku a hrať na prácu s českými poštovými dokladmi.

Dievčatá a chlapci môžu formou hry skúšať používať peniaze, známky, obálky, zloženky, podacie lístky, pohľady i pečiatku. K jednotlivým formulárom majú deti k dispozícii návody.

Obsah balenia:

  • poštové prepážka, poštové známky, podacie lístky
  • zloženky, 98 ks slovenských bankoviek, pohľady, obálky
  • poštové nálepky, pečiatka

Kúpte deťom hru Pošta a hrajte s nimi!

Vhodné pre deti od 6 rokov Krajina pôvodu: Poľsko

 

 

Pošta vzdelávacia spoločenská hra v krabici 28,5x19x3,5cm z kategórie Darčeky a hračky | Detské hry | Stolné hry kúpite na Kokiskashop.sk za 19.19 €. Hra, ve které nikdo neprohrává, zábavnou formou naučí vše, co potřebují běžně vyřizovat na poště.Technické údaje:Roky 06Obsah balení:Pošta vzdělávací společenská hra v krabici 28,5x19x3,5cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Tento produkt nájdete v skupine Spoločenské hry, patrí pod značku Alexander, Teddies, v ponuke predajcu 4kids.sk, Alza.sk a je určený unisex.

Produkt Pošta vzdelávacia spoločenská hra v krabici 28,5x19x3,5cm patrí do skupiny produktov Náučné hračky, patrí pod značku Alexander, Teddies, v ponuke predajcu 4kids.sk, Alza.sk a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vzdelávacie hračky od značky Alexander, Teddies v ponuke e-shopu 4kids.sk, Alza.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt Pošta vzdelávacia spoločenská hra v krabici 28,5x19x3,5cm je označený EAN kódom 5906018002331.

Pošta vzdelávacia spoločenská hra v krabici 28,5x19x3,5cm - parametre produktu

Pošta vzdelávacia spoločenská hra v krabici 28,5x19x3,5cm - história ceny a dostupnosti

Pošta vzdelávacia spoločenská hra v krabici 28,5x19x3,5cm - ďalšie zaujímavé produkty

Pošta vzdelávacia spoločenská hra v krabici 28,5x19x3,5cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?