Mindok Podmořská města

Mindok Podmořská města

Mindok Podmořská města

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 39,96 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mindok Podmořská města - popis produktu

Spoločenská hra Podmorské mestá:Stav zaľudnenia našej planéty dosiahol kritické hodnoty. Kam sa má ľudstvo ďalej vydať? No predsa do hlbín! Spoločenskú hru Podmorské mestá si môžete užiť, aj keď práve nemáte s kým hrať. Vašou úlohou bude vybudovať pod morskou hladinou nový svet. Zháňajte zdroje, vďaka ktorým sa vám podarí vybudovať mestá, dopravnú sieť a predovšetkým zariadenia potrebné na zabezpečenie života pod vodou. Všetky akcie vykonávate prostredníctvom kariet. Výhodu môžete získať tým, že zvolíte akciu, ktorá bude farebne zodpovedať karte a plánu hry. Inokedy ale na farebnú zhodu čakať nemôžete a budete musieť vykonať akciu hneď. Niekedy však bude výhoda pri zahraní farebne zodpovedajúcej karty natoľko významná, že ju využijete aj za cenu toho, že akcia bude v danú chvíľu nie príliš výhodná. Aj takéto rozhodnutia budú pre vaše víťazstvo dôležité. Hru Podmorské mestá vyhráva hráč s najvyšším počtom bodov. Táto strategická hra urobí radosť aj veľmi náročným hráčom. Spoločenská hra Podmorské mestá je vhodná pre hráčov od 12 rokov. Kľúčové vlastnosti spoločenskej hry Podmorské mestáHru si môžete zahrať aj samiVytvorte nový veľkolepý svet pod morskou hladinouStrategická hraSpoločenskú hru Podmorské mestá ocenia aj nároční hráčiVhodná pre hráčov od 12 rokovObsah balenia:1× hlavný herný plán4× obojstranná hráčska doska4× prehľadová tabuľka4× karta záverečného bodovania4× akčná karta osobného asistenta vo farbách hráčov1× balíček kariet Era I – 66 kariet1× balíček kariet Era II – 57 kariet1× balíček kariet Era III – 57 kariet10× trojkreditová karta15× jednokreditová a dvojkreditová karta8× karta úloh3× akčný dielik v štyroch farbáchDieliky kreditov s rôznymi hodnotami (10 kreditov – 5×, 5 kreditov – 10× a 1 kredit– 20×)Dieliky rias s rôznymi hodnotami (1 riasa – 15×, 3 riasy – 9×)Dieliky oceloplastu s rôznymi hodnotami (1 oceloplast – 15×, 3 oceloplasty – 9×)Dieliky organickej hmoty s rôznymi hodnotami (1 organická hmota – 10×, 3 organické hmoty – 7×)Dieliky vedy s rôznymi hodnotami (1 veda – 10×, 3 vedy – 8×)16× šesťuholníkový dielik metropolou (11 modrých, 5 hnedých)47× obojstranný dielik tunela1× dielik „kopírovanie akcie“4× žetón množstva37× disk farmy37× disk odsoľovacieho zariadenia37× disk laboratória17× nesymbiotická kupoly mesta13× symbiotická kupoly mesta1× žetón času3× valček v štyroch farbách hráčov

Produkt Mindok Podmořská města patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku MINDOK, v ponuke predajcu Vesely-Drak.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Stolové hry, patrí pod značku MINDOK v ponuke e-shopu Vesely-Drak.sk a je určený unisex.

Produkt Mindok Podmořská města patrí do skupiny produktov Strategické hry, je v ponuke značky MINDOK v ponuke e-shopu Vesely-Drak.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Mindok Podmořská města má priradený EAN kód 8595558303359.

Mindok Podmořská města - parametre produktu

Mindok Podmořská města - história ceny a dostupnosti

Mindok Podmořská města - ďalšie zaujímavé produkty

Mindok Podmořská města - ako nakúpiť najvýhodnejšie?