Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková s mandalou, 4 mm, vrátane popruhu

Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková s mandalou, 4 mm, vrátane popruhu

Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková s mandalou, 4 mm, vrátane popruhu

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20,29 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková s mandalou, 4 mm, vrátane popruhu - popis produktu

Podložka na jogu Spokey SAVASANA je jedinečný produkt, ktorý vám zaistí pohodlie pri každom cvičení jogy. Je vhodná pre začiatočníkov, pokročilých a pre celý rad cvičení. Jóga, to je dokonalý spôsob, ako si zlepšiť kondíciu, postavu a tiež ako sa zbaviť stresu po náročnom dni. Jogu môže cvičiť každý bez ohľadu na vek, hmotnosť alebo aktuálnu fyzickú kondíciu. SAVASANA bola vyrobená pre milovníkov detailov. Krásny dizajn spojený s korkom si každý zamiluje. Prírodný korok je najlepším možným materiálom! Prečo? Pretože poskytuje vynikajúcu priľnavosť, neabsorbuje pot a vlhkosť, nespôsobuje alergie a má antibakteriálne vlastnosti. Po druhé, starostlivosť o korok je veľmi jednoduchá, vďaka čomu vám podložka bude slúžiť mnoho rokov – aby ste sa zbavili nečistôt z jej povrchu, stačí podložku iba utrieť vlhkou handričkou. Vďaka svojej hrúbke 4 mm poskytuje vynikajúce odpruženie. Skvele sa hodí na domáce cvičenie jogy. Pomôže vám zvládnuť jednotlivé ásany a zlepšiť schopnosť kontroly tela v jednotlivých pozíciách. Podložka je vybavená praktickým popruhom pre jednoduchší transport. Technické dáta: - materiál: korok + TPE - ekologický materiál - rozmer: 180 x 60 cm - hrúbka: 4 mm - vhodná pre alergikov - protišmyková štruktúra - dvojvrstvová - jednoducho zrolovateľná - popruh na nosenie podložky a uľahčenie skladovania

Jogamatka Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková s mandalou, 4 mm, vrátane popruhu:Ak plánujete zahrnúť cvičenie jogy do svojho zdravého životného štýlu, súčasťou vašej výbavy by mala byť dobre vyhotovená podložka na jogu. Jogamatka Spokey predstavuje stabilnú a vysoko funkčnú podložku na rozmanité cvičebné metódy, ako je joga a fitness, avšak je tiež vynikajúci na meditáciu. Je ideálny na rôzne dynamické aktivity, vrátane najnáročnejších jogových pozícií, kedy je nevyhnutné, aby podložka zostala pevne na mieste. Na udržanie čistoty je veľkou výhodou, že podložka je umývateľná. Na výrobu podložky na jogu bol zvolený kvalitný materiál a jej hrúbka je 0,4 cm. Hmotnosť zodpovedá 0,6 kg. Zaujímavé vyhotovenie podložky na jogu umocňuje hnedá farba. Spolu s touto joga podložkou v balení nechýba tiež popruh. Kľúčové vlastnosti produktu Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková s mandalou, 4 mm, vrátane popruhu Jogamatka Spokey je nevyhnutnou súčasťou vybavenia na cvičenie jogy Účinná je pri joge, ale aj pilates a domácom posilňovaní Jej hrúbka je 0,4 cm Nehýbe sa ani pri náročných pozíciách Dá sa umyť vodou alebo utrieť vlhkou handričkou Hmotnosť dosahuje 0,6 kg Celkový vzhľad dotvára hnedá farba Okrem podložky na jogu Spokey sa v balíčku nachádza tiež popruh

Materiál: Korku + TPE ekologický materiál

Produkt Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková s mandalou, 4 mm, vrátane popruhu patrí do skupiny produktov Podložky na cvičenie, patrí pod značku spokey, vo veľkosti ONE SIZE, os, farebné prevedenie je hnedá, oranžová, materiálové zloženie korok, TPE, nájdete ho v e-shope Bezvasport.sk, Factcool.sk, Sportisimo.sk a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Fitness podložky, patrí pod značku spokey, je vyrobený vo veľkosti ONE SIZE, os, vo farebnej verzii hnedá, oranžová, materiálové zloženie korok, TPE, v ponuke predajcu Bezvasport.sk, Factcool.sk, Sportisimo.sk a je vhodný unisex.

Produkt Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková s mandalou, 4 mm, vrátane popruhu má EAN kód 5902693265375.

Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková s mandalou, 4 mm, vrátane popruhu - parametre produktu

FarbaHnedá
PohlavieUnisex
Obdobie použitiaceloročne
Materiálové zloženiekorok, TPE
ŠportFitnes
SeasonSS22
Druh športuFitnes
sub_activityhomefitness PFI
new_groupmat-HW
new_subgroupfitnessmat-HW MAT
eshop_dafault_categoryHome | Športy | Fitnes | Karimatky, podložky a deky | Fitness podložky
tovar_modelSAVASANA podložka korková 4 mm
rc_nadkarty719424###
dk_podkartyK926537
weight0.100000
Zasoba4
Určenieunisex
Hmotnosť0.100000
Materiálkorok, TPE
KategóriaFitness, Podložky, Podložky na cvičenie, Fitness podložky, Jogamatky
Značkaspokey
VeľkosťONE SIZE, os
Farbahnedá, oranžová
Materiálkorok, TPE
Určenieunisex
E-shopBezvasport.sk, Factcool.sk, Sportisimo.sk
EAN5902693265375

Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková s mandalou, 4 mm, vrátane popruhu - história ceny a dostupnosti

Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková s mandalou, 4 mm, vrátane popruhu - ďalšie zaujímavé produkty

Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková s mandalou, 4 mm, vrátane popruhu - ako nakúpiť najvýhodnejšie?