POC Cyklistické chrániče - SYNOVIA VPD - čierna

POC Cyklistické chrániče - SYNOVIA VPD - čierna

POC Cyklistické chrániče - SYNOVIA VPD - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 99,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistické chrániče - SYNOVIA VPD - čierna - popis produktu

Nájdite si na cestách väčšie pohodlie a bezpečnosť vďaka ľahkej, vysoko flexibilnej ochrane v rizikových zónach. Šortky sú ideálne pre jazdcov na elektrobicykloch alebo do mokrých podmienok a poskytujú dodatočnú ochranu potrebnú pri vyšších rýchlostiach. Šortky sú skonštruované s použitím ľahkého, vysoko flexibilného a vysoko odvetraného polstrovania VPD Air a sú vybavené integrovanou semišovou vložkou, vďaka čomu poskytujú pohodlie a bezpečnosť. Šortky sú navrhnuté na nosenie ako spodná vrstva a majú dlhší strih (26 cm), ktorý pomáha zabezpečiť, aby bezpečne sedeli a neplazili sa po nohe pri každom šliapaní do pedálov. Vďaka chráničom pokrývajúcim zadnú časť a vonkajšiu stranu stehna poskytujú šortky Synovia VPD väčšiu bezpečnosť menej sebavedomým jazdcom alebo tým, ktorí dosahujú vyššie rýchlosti, a sú ideálne pre všetkých, ktorí jazdia v mokrých a klzkých podmienkach. ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, POHLAVIE: unisex

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické chrániče, vyrába ho značka POC, je vyrobený vo veľkosti M, S, XS, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je určený unisex.

POC Cyklistické chrániče - SYNOVIA VPD - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
KategóriaChrániče, Cyklistické chrániče
ZnačkaPOC
VeľkosťM, S, XS
FarbaČIERNA
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistické chrániče - SYNOVIA VPD - čierna - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistické chrániče - SYNOVIA VPD - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistické chrániče - SYNOVIA VPD - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?