POC Cyklistická prilba - TECTAL RACE MIPS - bordová/biela

POC Cyklistická prilba - TECTAL RACE MIPS - bordová/biela

POC Cyklistická prilba - TECTAL RACE MIPS - bordová/biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistická prilba - TECTAL RACE MIPS - bordová/biela - popis produktu

Tectal Race MIPS je pokroková prilba na trail, enduro a all-mountain bicykel s aramidovou výstužou, ľahkým systémom nastavenia veľkosti a ochranou proti rotačnému nárazu MIPS. Najnovšia technológia od špecialistov na ochranu mozgu Mips zvyšuje ochranu proti rotačnému nárazu. Reflektor RECCO® pomáha záchranným zložkám ľahko a rýchlo vás lokalizovať, ak sa niečo stane. Konštrukcia ventilácie prilby bola testovaná a zdokonalená vo veternom tuneli, čo zaručuje, že prilba poskytuje ľahkú a spoľahlivú ochranu a zároveň vás udrží v chlade bez ohľadu na to, ako tvrdo sa na trati presadzujete. BENEFIT: RECCO®, nastaviteľný šilt, VLASTNOSTI: priedušné, ergnonomické, ZAPÍNANIE: spojovací remienok, VYUŽITIE: MTB, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: s potlačou loga, 16 vetracích otvorov, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: ARAMID BRIDGE, MIPS® System, POHLAVIE: unisex

Produkt POC Cyklistická prilba - TECTAL RACE MIPS - bordová/biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické prilby, patrí značke POC, vo farbe biela, bordová, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

POC Cyklistická prilba - TECTAL RACE MIPS - bordová/biela - parametre produktu

Farbabordová/biela
Veľkosťbordová/biela
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Bicykle, Cyklistické prilby
ZnačkaPOC
Farbabiela, bordová
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistická prilba - TECTAL RACE MIPS - bordová/biela - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistická prilba - TECTAL RACE MIPS - bordová/biela - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistická prilba - TECTAL RACE MIPS - bordová/biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?