POC Cyklistická prilba - CORON AIR MIPS - čierna

POC Cyklistická prilba - CORON AIR MIPS - čierna

POC Cyklistická prilba - CORON AIR MIPS - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistická prilba - CORON AIR MIPS - čierna - popis produktu

Coron Air Mips bol navrhnutý tak, aby poskytoval výkonnú ochranu počas celého dňa. Prilba bola vyvinutá s využitím koncepcie POC Whole Helmet Concept™, ktorá poskytuje vynikajúcu úroveň pohodlia, prispôsobenia a výkonu, a je optimalizovaná na celodenné používanie. Funkcie vrátane optimalizovaných ventilačných kanálikov zabezpečujú maximalizáciu prúdenia vzduchu pri nízkych aj vysokých rýchlostiach, vďaka čomu je prilba ideálnou voľbou pre enduro. Prilba s aktualizovaným systémom Mips Brain Protection System poskytuje zvýšenú ochranu pred rotačným nárazom. Špeciálne tvarované ušné komory prilby sú navrhnuté tak, aby minimalizovali negatívny vplyv na rovnováhu a sluch spojený s nosením celotvárovej prilby. Škrupina zo sklených vlákien a viacnásobne nárazová výstelka z EPP poskytujú vysoký nárazový výkon, odolnosť a nízku hmotnosť. Prilba Coron Air MIPS, vyvinutá v spolupráci so športovcami tímu POC vrátane Martina Söderströma a Robina Wallnera, poskytuje ochranu, ktorej dôverujú profesionáli. BENEFIT: EPP výstuha prilby, nastaviteľný šilt, enduro šilt, VLASTNOSTI: priedušné, komfortné, ergnonomické, ZAPÍNANIE: spojovací remienok, VYUŽITIE: enduro, MTB, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: 11 vetracích otvorov, s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, POHLAVIE: unisex

Produkt POC Cyklistická prilba - CORON AIR MIPS - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke POC, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

POC Cyklistická prilba - CORON AIR MIPS - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby
ZnačkaPOC
FarbaČIERNA
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistická prilba - CORON AIR MIPS - čierna - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistická prilba - CORON AIR MIPS - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistická prilba - CORON AIR MIPS - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?