Playgro – Zebra s krúžkami nová

Playgro – Zebra s krúžkami nová

Playgro – Zebra s krúžkami nová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,59 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Playgro – Zebra s krúžkami nová - popis produktu

Interaktívna hračka Playgro – Zebra s krúžkami nová:Zebra s krúžkami Playgro je veselo farebná hračka pre deti. Na zebre je nasadených 8 farebných krúžkov, ktoré majú rôznu štruktúru.Zebra s krúžkami Playgro je veselo farebná hračka pre deti. Na zebre je nasadených 8 farebných krúžkov, ktoré majú rôznu štruktúru. Jednoduchým spôsobom z nich môžete vytvoriť roztomilú reťaz, ktorá je ideálna na pripevnenie na kočík alebo na autosedačku. Jednotlivé krúžky tiež môžete použiť ako praktické klipy na iné obľúbené hračky vášho dieťatka. Hranie sa zebrou rozvíja sluch, zrak, aj hmat. Dieťatko si precvičuje jemnú motoriku. Krúžky možno tiež použiť ako hryzátka, ktoré uľavia od bolesti zubov, pri prerezávaní prvých zúbkov. Zebra bola testovaná podľa najprísnejších noriem EN-71. Rovnako ako u ostatných hračiek Playgro, nie je pri častiach, ktoré sa môžu dostať do úst, použité PVC. Pri čistení, zebru iba ručne umyte navlhčenou handričkou.Kľúčové vlastnosti8 výrazne farebných krúžkovrozdielne štruktúryZ krúžkov môžete vytvoriť reťazNa pripevnenie na kočík alebo autosedačkuNavrhnuté v AustráliiVhodné pre deti od 3 mesiacov

Farebné krúžky zavesené na zebre čakajú na deti od 3 mesiacov. Majú rôzne povrchové štruktúry, deti si tak môžu rozvíjať hmat. Tiež ľahko rozložiť a spojiť v novej farebnej kombinácii.

Prednosti:

  • rozvíja vizuálne vnímanie
  • stimuluje zmyslové vnemy
  • vyrobené z kvalitného materiálu
  • testované podľa najprísnejších noriem EN-71

Doprajte bábätku kvalitnú hračku Playgro!

Vhodné pre deti od 3 mesiacov Materiál: plast Rozmery jedného krúžku: cca 6,8 x 5,4 cm Údržba: umývajte čistou vodou

 

HRKÁDLO . Playgro Zebra s krúžkami 9ks . Zebra s krúžkami Playgro je veselo farebná hračka pre deti. Na zebre je nasadených 8 farebných krúžkov, ktoré majú rôznu štruktúru. Jednoduchým spôsobom z nich môžete vytvoriť

Osem farebných klipov s čiernobielou zebrou ponúka farebnú variabilitu.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky Playgro v ponuke e-shopu Alza.sk, 4kids.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Playgro – Zebra s krúžkami nová patrí do skupiny produktov Interaktívne hračky, je v ponuke značky Playgro, v ponuke predajcu Alza.sk, 4kids.sk a je vhodný unisex.

Produkt Playgro – Zebra s krúžkami nová má EAN kód 9321104845580.

Playgro – Zebra s krúžkami nová - parametre produktu

Playgro – Zebra s krúžkami nová - história ceny a dostupnosti

Playgro – Zebra s krúžkami nová - ďalšie zaujímavé produkty

Playgro – Zebra s krúžkami nová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?