Playgro Volant se zvuky modrý

Playgro Volant se zvuky modrý

Playgro Volant se zvuky modrý

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 22,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Playgro Volant se zvuky modrý - popis produktu

Detský volant Playgro – Volant so zvukmi:Zábavný volant so zvukmi Playgro sa stane vaším obľúbeným spoločníkom na krátkych aj dlhých cestách. Vaše batoľa sa s ním razom premení v malého vodiča.Zábavný volant so zvukmi Playgro sa stane vaším obľúbeným spoločníkom na krátkych aj dlhých cestách. Vaše batoľa sa s ním razom premení na malého vodiča. Jednoduchým spôsobom ho pripevníte na madlo kočíka a sranda môže začať! Volant obsahuje veľa zábavných aktivít. Dieťa môže preskúmavať jednotlivé tlačidlá. Tie v sebe ukrývajú veselé zvuky alebo dokonca celé pesničky! Hudba je sprevádzaná aj svetelnými efektmi. Neobsahuje BPA. Ak sa hračka zašpiní, môžete ju očistiť zľahka namočenou handričkou. Kľúčové vlastnostiVeľa zábavných aktivítZvuky, melódie a svetelné efektyNa 2 AA batérie (súčasť balenia)Veselá zábava na cesty aj na domaRozvíja jemnú motoriku, hmat, sluch aj zrakNavrhnuté v AustráliiNeobsahuje BPAVhodné pre deti od 12 mesiacov

Zvuková hračka v podobe modrého volantu. Deti môžu stlačením tlačidla spustiť 3 rôzne zvuky a pesničky.

Prednosti:

  • svetelné a zvukové efekty
  • možno pripevniť k madlu kočíka
  • každé tlačidlo v sebe skrýva zvuk a alebo pesničku
  • stimuluje zmyslové vnemy
  • vyrobené z kvalitného materiálu
  • testované podľa najprísnejších noriem EN-71

Doprajte deťom kvalitnú hračku Playgro!

Vhodné pre deti od 12 mesiacov Materiál: plast Rozmery: 27,5 x 13 x 7 cm Rozmery balenia: 30 x 8,5 x 19,5 cm Navrhnuté: Austrália Údržba: ručné umývanie Batérie: 2 x AA / LR6 1,5V (nie sú súčasťou)

To je jazda ... Úplne úžasný volant pre malého vodiča, s ktorým každá cesta rýchlejšie utečie. Volant možno ľahko pripevniť k madlu kočíka. Dieťa zabaví mnoho aktivít, ktoré volant obsahuje. Každé tlačidlo v sebe skrýva zvuk a alebo pesničku. Celkom dieťa začuje 3 rôzne zvuky a pesničky. Hudbu sprevádza aj svetelné efekty. Volant je vyrobený v krásnych pestrých farbách, zaujme dieťa i vizuálne. Vlastnosti: - neobsahuje BPA - navrhnuté v Austrálii - pre deti od 12 mesiacov - obsahuje 2 x 1,5 V AA batérie - čistenie: otierajte zľahka handričkou namočenou vo vlažnej vode

Produkt Playgro Volant se zvuky modrý patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky Playgro v ponuke e-shopu Alza.sk, 4kids.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený male, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Interaktívne hračky, je v ponuke značky Playgro, v ponuke predajcu Alza.sk, 4kids.sk, Najlekaren.eu a je vhodný male, unisex.

Produkt Playgro Volant se zvuky modrý má priradený EAN kód 9321104844774.

Playgro Volant se zvuky modrý - parametre produktu

Playgro Volant se zvuky modrý - história ceny a dostupnosti

Playgro Volant se zvuky modrý - ďalšie zaujímavé produkty

Playgro Volant se zvuky modrý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?