Playgro – Veselé kladivo so zvukmi

Playgro – Veselé kladivo so zvukmi

Playgro – Veselé kladivo so zvukmi

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Playgro – Veselé kladivo so zvukmi - popis produktu

Interaktívna hračka Playgro – Veselé kladivo so zvukmi:Veselé kladivo so zvukmi Playgro je skvelou hračkou pre všetky budúce domácich majstrov.Veselé kladivo so zvukmi Playgro je skvelou hračkou pre všetkých budúcich domácich majstrov. Táto malá hudobná hračka zabaví vaše batoľa na naozaj dlhú dobu. Stačí s kladivkom buchnúť o zem a sranda začína! Ozve sa jeden zo štyroch veselých zvukov a rozbliká sa svetielko. Kladivko môžete používať aj s vypnutým zvukom. Rovnako ako ostatné hračky Playgro bolo kladivo testované podľa najprísnejších noriem EN-71. Kľúčové vlastnostiSo zvukovými a svetelnými efektmiZvuk sa dá vypnúť4 zábavné zvukyNa 2 AAA batérie (súčasť balenia)Navrhnuté v AustráliiVhodné pre deti od 12 mesiacov

Zvuková hračka v podobe kladivka, s ktorým môžu deti počúvať štyrom zvukom a tiež pozorovať blikajúce svetielko.

Funkčnosť:

  • pri buchnutí kladivka sa ozve jeden zo 4 zvukov
  • zvuk sa dá vypnúť

Kúpte deťom veselé kladivko so zvukmi!

Vhodné pre deti od 12 mesiacov Materiál: plast Dĺžka kladiva: 15 cm Údržba: ručné umývanie Batérie: 2 x AAA / LR03 (súčasťou balenia)

Malá hudobná hračka, ktorá je obľúbená u všetkých malých detí.

Produkt Playgro – Veselé kladivo so zvukmi patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky Playgro v ponuke e-shopu 4kids.sk, Alza.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Interaktívne hračky, je v ponuke značky Playgro, v ponuke predajcu 4kids.sk, Alza.sk a je vhodný unisex.

Produkt Playgro – Veselé kladivo so zvukmi je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hudobné hračky, je v ponuke značky Playgro v ponuke e-shopu 4kids.sk, Alza.sk a je vhodný unisex.

Produkt Playgro – Veselé kladivo so zvukmi má priradený EAN kód 9321104857644.

Playgro – Veselé kladivo so zvukmi - parametre produktu

Playgro – Veselé kladivo so zvukmi - história ceny a dostupnosti

Playgro – Veselé kladivo so zvukmi - ďalšie zaujímavé produkty

Playgro – Veselé kladivo so zvukmi - ako nakúpiť najvýhodnejšie?