Playgro – Multifunkčné piano

Playgro – Multifunkčné piano

Playgro – Multifunkčné piano

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 18,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Playgro – Multifunkčné piano - popis produktu

Hudobná hračka Playgro – Multifunkčné piano:Multifunkčné piano Playgro je zábavnou hračkou pre budúce virtuóz.Multifunkčné piano Playgro je zábavnou hračkou pre budúcich virtuózov. Stačí stlačiť ľubovoľný kláves a ozve sa veselý zvuk alebo melódia. Piano obsahuje celkom 20 rôznych smiešnych piesní alebo zvukov. Pri hudbe môže batoľa pozorovať aj kúzelné svetelné efekty. Piano je pestrofarebné, klávesy majú optimálnu veľkosť pre malé detské ručičky. Prevedie dieťa prvými krôčikmi vo svete hudby. Rozvíja jeho hmat, zrak, sluch a jemnú motoriku. Pokiaľ bude piano špinavé, ručne ho očistite navlhčenou handričkou.Kľúčové vlastnosti20 zábavných piesní a zvukovVeselé svetelné efektyVýrazné farbyRozvíja jemnú motoriku, hmat, zrak a sluchNavrhnuté v AustráliiVhodné pre deti od 12 mesiacov 

Playgro Multfunkční piano

Multifunkčný piánko pre najmenšie deti od jedného roka. Výrazné farby tejto hračky, svetelnosť a na dvadsať pesničiek a melódií pripútajú určite pozornosť vášho dieťatka. Deti si môžu stláčať veľké klávesy a tiež na bubienok skúsiť vybubnovať svoje prvé rytmy.

prednosti:

  • svetelné a zvukové efekty
  • kvalitný materiál

Kúpte deťom veselú hudobné hračku!

Vhodné pre deti od 12 mesiacov Materiál: plast Rozmery: 24,5 x 20,5 x 9,5 cm Batérie: 3 x 1,5V AA (jsou součástí balení)

S týmto zábavným pianom čakajú na vaše dieťa hodiny hry a zábavy. Stlačením rôznych klávesov vaše dieťa objavia 20 zábavných piesní a zvukov. Súčasne ho upútajú rôzne svetelné efekty. Celé piáno je plné veselých farieb. Vlastnosti: Od 12 mesiacov Navrhnuté v Austrálii Obsahuje 3 x AA batériu Čistenie: Iba ručne umývať navlhčenou handričkou

S týmto zábavným pianom čakajú na vaše dieťa hodiny hry a zábavy.

Produkt Playgro – Multifunkčné piano patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky Playgro v ponuke e-shopu MojaLekáreň.sk, 4kids.sk, Alza.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hudobné hračky, je v ponuke značky Playgro v ponuke e-shopu MojaLekáreň.sk, 4kids.sk, Alza.sk a je vhodný unisex.

Produkt Playgro – Multifunkčné piano označuje EAN kód 9321104855473.

Playgro – Multifunkčné piano - parametre produktu

Playgro – Multifunkčné piano - história ceny a dostupnosti

Playgro – Multifunkčné piano - ďalšie zaujímavé produkty

Playgro – Multifunkčné piano - ako nakúpiť najvýhodnejšie?