Playgro Rachotiaca loptička 11 cm

Playgro Rachotiaca loptička 11 cm

Playgro Rachotiaca loptička 11 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 8,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Playgro Rachotiaca loptička 11 cm - popis produktu

Hrkálka Playgro – hrkajúca loptička:Interaktívne hrkajúce loptičku Playgro poteší každé bábätko. Hračka má vnútri ukrytú rolničku, ktorá pri pohybe loptičky rozpustilo cink.Interaktívna hrkajúca loptička Playgro poteší každé bábätko. Hračka má vnútri ukrytú rolničku, ktorá pri pohybe zľahka cinká. Jednotlivé časti hračky sú z rôzne štruktúrovaného materiálu, ktorý dieťatko preskúmava a rozvíja si tak svoje hmatové zručnosti. Plast je zdravotne neškodný a hračka je bezpečná aj pre najmenšie deti. Rovnako ako ostatné výrobky Playgro je aj loptička testovaná podľa najprísnejších noriem EN-71. Ak bude potrebné hračku vyčistiť, stačí povrch umyť ručne čistou vodou.Kľúčové vlastnostiUkrytá rolnička cinkáZo zdravotne neškodného plastuRozvíja sluch, hmat aj zrakVeselé farbyTestované podľa najprísnejších noriem EN-71Vhodné pre deti od 6 mesiacov

Plastová farebná loptička je pripravená pre deti od 6 mesiacov.

Lopta je rozložiteľná a jeho jednotlivé dieliky môžu slúžiť ako hryzátko. Jeho rozmanité štruktúry podporujú detský hmat. Gulička vo vnútri lopty pri pohybe hrká.

Prednosti:

  • rozvíja vizuálne vnímanie
  • stimuluje zmyslové vnemy
  • vyrobené z kvalitného materiálu
  • testované podľa najprísnejších noriem EN-71

Doprajte bábätku kvalitnú hračku Playgro!

Vhodné pre deti od 6 mesiacov Materiál: plast Rozmery: cca 11 cm Údržba: umývajte čistou vodou

Produkt Playgro Rachotiaca loptička 11 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky Playgro v ponuke e-shopu 4kids.sk, Alza.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Interaktívne hračky, je v ponuke značky Playgro, v ponuke predajcu 4kids.sk, Alza.sk a je vhodný unisex.

Produkt Playgro Rachotiaca loptička 11 cm má EAN kód 9321104847720.

Playgro Rachotiaca loptička 11 cm - parametre produktu

Playgro Rachotiaca loptička 11 cm - história ceny a dostupnosti

Playgro Rachotiaca loptička 11 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Playgro Rachotiaca loptička 11 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?