Urbalive vermikompostér, sv. zelená

Urbalive vermikompostér, sv. zelená

Urbalive vermikompostér, sv. zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Urbalive vermikompostér, sv. zelená - popis produktu

Vermikompostér Urbalive vermikompostér, sv. zelená:Vermikompostér Urbalive predstavuje praktickú multifunkčnú nádobu, ktorá je určená na kompostovanie zvyškov potravín v domácnostiach. Vďaka nej získate vysoko kvalitné organické hnojivo pre pestovanie izbových aj domácich rastlín. Medzi jej prednosti patrí kvalitné technologické spracovanie aj moderný dizajn. Ten sa sústreďuje predovšetkým na praktické vlastnosti, ľahkú údržbu a čistenie a zabezpečenie hladkého spracovania odpadu bez zápachu a plesne. Bio odpad sa na vermikompost premení za pomocou dážďoviek, ktoré zaručia domáce kompostovanie. Vermikompostér Urbalive je nenáročným pomocníkom pre tvorbu kvalitného hnojiva, ktorý môžete umiestniť na terasu či chodbu vášho domu.Kľúčové vlastnosti Urbalive vermikompostéru, sv. zelenáMultifunkčná nádobaUrčená pre kompostovanie zvyškov potravín v domácnostiVďaka vermikompostéru Urbalive získate kvalitné organické hnojivoKvalitné technologické spracovanieModerný dizajnPraktické vlastnosti a ľahké čistenieSpracovanie bio odpadu bez zápachu a plesneDomáce kompostovanie za pomoci dážďoviekVermikompostér vyžaduje teplotu v rozmedzí 5 °C až 25 °CFarebné vyhotovenie: svetlo zelenéAko vermikompostér fungujeVermikompostér Urbalive funguje na princípe premeny bio odpadu v kvalitné organické hnojivo za pomoci dážďoviek. Pre to je potrebné do neho pridávať len také veci, ktoré sú pre túto premenu vhodné. Zvyšky zeleniny a ovocia, šupky od zemiakov, čajové vrecúška, kávová usadenina, vaječné škrupiny, suché pečivo, zvyšky rastlín, papierové obrúsky, to všetko sú ideálne potraviny a predmety pre kompostér. Do vermikompostéru naproti tomu nepatria mliečne a mäsové výrobky, kosti, masť, olej a chuťovo výrazné potraviny. Ak sa budete držať týchto základných pravidiel, získate vysoko kvalitné organické hnojivo.Praktické vybavenieVermikompostér Urbalive obsahuje praktické vybavenie, aby príprava na kompostovanie a následnú premenu na hnojivo bola čo najjednoduchšia. Veko s dreveným madlom, dve poschodia, spodný diel, vypúšťací ventil, mriežka s textíliou, 4 drevené nohy a 4 skrutky, to všetko je jeho súčasťou. Pre ešte jednoduchšiu manipuláciu vám príde vhod tiež lopatka, rukavice a lepová doska. Vermikompostér Urbalive je jednoducho skvelým praktickým pomocníkom, vďaka ktorému získate veľmi kvalitné organické hnojivo pre vaše rastliny.Rozmery:60,5 × 50,5 × 38 cmHmotnosť:6,65 kg

Vermikompostér je nádoba určená k domácemu kompostovaniu kuchynského bioodpadu pomocou kalifornských dážďoviek. Údržba i čistenie vermikompostéru je jednoduché. Pri dodržiavaní niekoľkých pravidiel je kompostovanie bezproblémové. Vermikompostér je zostavený z kompostovacích poschodí, kde pracujú dážďovky a kde vzniká vermikompost a nádoby, kam odteká dážďoviek čaj. Vermikompost obsahuje účinné enzýmy a prírodné rastové hormóny. Pridáva sa k zemine do kvetináčov a truhlíkov. Dážďoviek čaj je vynikajúci tekuté hnojivo obsahujúce vysoké množstvo živín a enzýmov, ktoré pomáhajú rastlinám rast a udržiavať je odolné voči chorobám a škodcom.

Produkt Urbalive vermikompostér, sv. zelená je označený EAN kódom 8590415007746.

Urbalive vermikompostér, sv. zelená - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaKompostovanie
EAN8590415007746

Urbalive vermikompostér, sv. zelená - história ceny a dostupnosti

Urbalive vermikompostér, sv. zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Urbalive vermikompostér, sv. zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?