Small foot by Legler Small Foot Drevené piškvorky 3D 1 ks

Small foot by Legler Small Foot Drevené piškvorky 3D 1 ks

Small foot by Legler Small Foot Drevené piškvorky 3D 1 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 13,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Small foot by Legler Small Foot Drevené piškvorky 3D 1 ks - popis produktu

V rychlém tempu dne, plném digitálních zážitků, někdy zapomeneme na krásu jednoduchých her, které spojují generace. Jednou z takových her jsou 3D piškvorky Zeta, malý klenot mezi deskovými hrami, který oslovuje hráče všech věkových kategorií a otevírá dveře do světa logiky a prostorové představivosti. Celá hra je založena na jednoduchém principu - dvěma hráčům jsou k dispozici 64 dřevěných kuliček, 32 bílých a 32 hnědých. Jejich úkol? Uložit čtyři kuličky vedle sebe na jedné úrovni, ať už horizontálně, vertikálně nebo diagonálně. To však není tak snadné, jak by se mohlo zdát. Hráči se pohybují svými kuličkami ve třírozměrném prostoru, a tak soupeření o vítězství získává nový rozměr doslova i metaforicky. Každý tah je strategický krok, každý pohyb je klíčem k vítězství. Obratnost je stejně důležitá jako logika, protože ve chvíli neopatrnosti může soupeř překvapit diagonálním řazením kuliček, a hra se může zvrtat. V tomto světě 3D piškvorek se hráči musí plně soustředit a využít svou prostorovou představivost. Každý tah je rozhodující, každé rozhodnutí může hrát klíčovou roli ve výsledku. Hra není pouze o zdánlivě náhodném umísťování kuliček - je to souboj myslí, kde proti sobě stojí strategie a taktika. Zajímavostí je, že tato hra Zeta není jen pro děti, ale i pro dospělé. Spojuje generace za jedním stolem a nabízí prostor pro sdílené zážitky a soutěže plné smíchu a napětí. Odbourává digitální bariéry a přivádí nás zpět ke kořenům, kde se jednoduchost setkává s hlubokým myšlením. Specifikace produktu: Hra nejen pro děti Kvalitní zpracování 64 dřevěných kuliček Hmotnost: 0,47 kg, Materiál: Dřevo, Typ: Společenské hry, Hry a hlavolamy, Vhodné od: 5 let, Hloubka: 13 cm, Šířka: 13 cm, Výška: 10 cm

Spoločenská hra Piškvorky 3D:Hra Piškvorky 3D drevená Je to opäť strategická hra iba pre dve osoby, ktorej cieľom je zabrániť protihráčovi v umiestnení 4 kameňov do radu vedľa seba alebo nad seba. Hra je vhodná pre deti od 3 rokov. Aj ona u nich rozvíja motorické schopnosti, trpezlivosť a postreh.Spoločenské hry pre deti sú užitočné, pretože pri nich sa deti učia prijímať prehru, ale aj zdieľať víťazstvo. Piškvorky určite poznáte ako hru na štvorčekovom papieri. Je zábavná, rýchla a musíte pri nej veľa premýšľať. Hra piškvorky zhotovená v 3D drevenej podobe guličiek na tyčkách je rovnako zaujímavá. Je to opäť strategická hra iba pre dve osoby, ktorej cieľom je zabrániť protihráčovi v umiestnení 4 kameňov do radu vedľa seba alebo nad seba. Hra je vhodná pre deti od 3 rokov. Aj ona u nich rozvíja motorické schopnosti, trpezlivosť a postreh.Kľúčové vlastnosti hry Piškvorky 3DSpoločenská hra z drevaKvalitné vyhotoveniePre deti od 3 rokovNa tréning motorických zručnostíHra je len pre dvoch hráčov

Small foot by Legler Small Foot Drevené piškvorky 3D 1 ks Strategická hra pre 2 osoby. Cieľom tejto hry je zabrániť, aby protihráč umiestnil 4 kamene do radu vedľa seba na jednej úrovni alebo, a to už je trochu ťažšie, na všetkých úrovniach. Je nutné zabrániť, aby protihráč umiestnil 4 kamene vedľa seba alebo nad seba!

Produkt Small foot by Legler Small Foot Drevené piškvorky 3D 1 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Drevené hračky, je v ponuke značky Small foot, Small foot by Legler, farebné prevedenie je béžová v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Spoločenské hry, patrí pod značku Small foot, Small foot by Legler, farebný variant je béžová, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Produkt Small foot by Legler Small Foot Drevené piškvorky 3D 1 ks patrí do skupiny produktov Strategické hry, je v ponuke značky Small foot, Small foot by Legler, farebný variant je béžová v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Produkt Small foot by Legler Small Foot Drevené piškvorky 3D 1 ks má priradený EAN kód 4020972044624.

Small foot by Legler Small Foot Drevené piškvorky 3D 1 ks - parametre produktu

Small foot by Legler Small Foot Drevené piškvorky 3D 1 ks - história ceny a dostupnosti

Small foot by Legler Small Foot Drevené piškvorky 3D 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Small foot by Legler Small Foot Drevené piškvorky 3D 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?