PHYSIOMER BABY izotonický nosový sprej na čistenie a zvlhčenie nosa 115ml

PHYSIOMER BABY izotonický nosový sprej na čistenie a zvlhčenie nosa 115ml

PHYSIOMER BABY izotonický nosový sprej na čistenie a zvlhčenie nosa 115ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PHYSIOMER BABY izotonický nosový sprej na čistenie a zvlhčenie nosa 115ml - popis produktu

Charakteristika: Izotonický sterilný sprej do nosa bez konzervačných látok, hnacieho plynu s mäkkou apliakčnou tryskou, vhodný pri nádche a nachladnutí. Napomáha odstraňovať nadbytočný hlien a znižovať riziko opätovných ORL infekcií a komplikácií. Môže byť súčasťou dennej hygieny nosa. Pri dennom používaní napomáha predchádzať nádche. Nosné spreje a výplachy Physiomer sú vhodné na liečbu i prevenciu akútnej, alergickej a chronickej nádchy a zápalu nosných dutín. Prípravky pôsobia blahodárne na sprievodné javy nachladnutia, ktorými bývajú podráždenie slizníc, suchý a upchatý nos.

Kontraindikácie: Nie sú známe.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok sa môže používať počas tehotenstva a dojčenia.

Použitie: Prípravok sa obvykle používa ako 1x vstreknutie 1x denne do každej nosnej dierky ako súčasť dennej hygieny. V prípade nádchy a upchatého nosu sa môže dávkovanie zvýšiť na 1x vstreknutie 2-4x denne. Po každom použití umyte a osušte aplikátor.

Po prvej aplikácii sa musí prípravok spotrebovať do 28 dní.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

 

Obsah PHYSIOMER BABY PHYSIOMER BABY na čiatenie a zvlhčenie 115 ml Charakteristika PHYSIOMER BABY Jemne odstraňuje nadbytočný hlien, nečistoty a dráždivé látky z nosovej sliznice prí nádche a upchatom nose. Zvlhčuje nosovú sliznicu a pomáha potlačiť nosové infekcie a zabraňuje rozšíreniu nosových infekcií do uší a dýchacích ciest. Nosový sprej efektívne uvoľní upchatý nos pri nádche, nachladnutí alebo zápale nosohltana. Urýchľuje úľavu od symptómov nádchy. Znižuje výskyt komplikácií a zápalu stredného ucha. Zloženie PHYSIOMER BABY 100 % morská voda 100% morská voda Koncentrácia soli 9 g/l Prírodná izotonická morská voda. Sterilná. Neobsahuje konzervačné ani chemické látky. Dávkovanie PHYSIOMER BABY 1 vstrieknutie do každej nosovej dierky 1x denne ako súčásť dennej hygieny. Pri nádche a upchatom nose zvýšte dávkovanie na 1 vstrieknutie 2 - 4x denne do každej nosovej dierky.

Izotonický sprej do nosa:

  • vhodný pri nádche a nachladnutí, napomáha odstraňovať nadbytočný hlien a znižovať riziko opätovných ORL infekcií a komplikácií,
  • môže byť súčasťou dennej hygieny nosa,
  • pri dennom používaní napomáha predchádzať nádche.

Physiomer Baby je 100% prírodný izotonický nosový sprej, ktorý čistí detský noštek, pomáha spriechodniť nosové cesty a prináša komfort a pohodu pri spaní a kŕmení.

Produkt PHYSIOMER BABY izotonický nosový sprej na čistenie a zvlhčenie nosa 115ml patrí do skupiny produktov Prírodná kozmetika od značky Laboratoire de la Mer, Laboratoire de la Mer, Av. Du Général Patton Saint, Omega Pharma, OMEGA PHARMA a.s., Physiomer v ponuke e-shopu Najlekaren.eu a je určený pre deti, unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detská výživa, je v ponuke značky Laboratoire de la Mer, Laboratoire de la Mer, Av. Du Général Patton Saint, Omega Pharma, OMEGA PHARMA a.s., Physiomer v ponuke e-shopu Najlekaren.eu a je prispôsobený pre deti, unisex.

Produkt PHYSIOMER BABY izotonický nosový sprej na čistenie a zvlhčenie nosa 115ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detská kozmetika, patrí pod značku Laboratoire de la Mer, Laboratoire de la Mer, Av. Du Général Patton Saint, Omega Pharma, OMEGA PHARMA a.s., Physiomer, v ponuke predajcu Najlekaren.eu a je vhodný pre deti, unisex.

Produkt PHYSIOMER BABY izotonický nosový sprej na čistenie a zvlhčenie nosa 115ml popisuje EAN kód 3564300031012.

PHYSIOMER BABY izotonický nosový sprej na čistenie a zvlhčenie nosa 115ml - parametre produktu

PHYSIOMER BABY izotonický nosový sprej na čistenie a zvlhčenie nosa 115ml - história ceny a dostupnosti

PHYSIOMER BABY izotonický nosový sprej na čistenie a zvlhčenie nosa 115ml - ďalšie zaujímavé produkty

PHYSIOMER BABY izotonický nosový sprej na čistenie a zvlhčenie nosa 115ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?