Philips Avent Hrnček Klasik s držadlami od 6. mesiacov, silikónový náustok, dievča, 200 ml

Philips Avent Hrnček Klasik s držadlami od 6. mesiacov, silikónový náustok, dievča, 200 ml - popis produktu

• od 6 mesiacov • s držadlami • neobsahuje Bisphenol (0%BPA) • materiál: polypropylén (PP) • mäkký silikónový náustok Farby: fialová+ružová Mäkký náustok pre jednoduchý prechod od dojčenia alebo fľaštičky na pitie z hrnčeka. Tento hrnček je výborný pre deti i rodičov. Náustok z jemného silikónu uľahčuje pitie a menej dielov zjednoduší čistenie. Netečie • obsahuje ventil, ktorý umožňuje pitie bez rozliatia Jednoduché pitie • pohárik je tvarovaný pre pevné uchopenie • náustok z jemného silikónu pre jednoduché pitie Ľahké čistenie • náustok z jedného kusu silikónu zjednodušil zloženie hrnčeka • priehľadný vrchnák Ostatné výhody • všetky časti hrnčeka môžete umyť v umývačke riadu • tento hrnček je vyrobený z materiálu bez obsahu BPA • kompatibilný z fľašami Philips AVENT Klasik aj Natural (okrem sklených fliaš). Dôležité upozornenie: nepoužívajte pre pitie šumivých (sýtených) a horúcich nápojov.

Philips Avent Hrnček pre prvý dúškami Classic 200 ml

Polypropylénový hrnček s držadlami s uškami pre ľahké držanie v malých detských ručičkách.

Skladba a funkčnosť:

  • bez obsahu BPA
  • vhodný do umývačky
  • náustok s ventilom proti rozliatiu
  • pevná náustok pre ľahké pitie a jednoduché čistenie
  • všetky súčasti je možné umývať v umývačke i sterilizovať

Obsah balenia:

  • hrnček, plastová náustok s držadlami a viečko

Kúpte deťom hrnček Philips Avent!

Vhodné pre deti od 6 mesiacov Materiál: polypropylén Obsah: 200 ml Rozmery: 11 x 11 cm

Kúzelné hrnčeky spoločnosti Philips AVENT majú patentovaný ventil, ktorý sa ľahko otvorí, keď dieťa pije, a „magicky“ sa uzavrie, keď piť prestane. Hrnčeky pre prvé dúšky sú skvelé pre batoľatá aj rodičov: flexibilný náustok pre ľahké pitie a jednoduché čistenie. Tento hrnček s náustkom Philips AVENT bez obsahu BPA je úžasne odolný proti rozliatiu, nech sa používa doma alebo vonku – a napriek tomu sa z neho ľahko pije. Náustok s ventilom je vhodný aj pre fľaše na kŕmenie, takže sa ani tam nemusíte obávať rozliatia. Detailné informácie: Pre zachovanie hygieny možno celý hrnček sterilizovať Pre pohodlie je možné všetky súčasti umývať v umývačke Vhodné pre deti od 6 mesiacov – s držadlami

Hrnček z plastu, 0%BPA s objemom 200ml, s mäkkým silikónovým náustkom a držadlami, vhodný pre deti od 6 mesiacov. Variant - farba pre dievča. mäkký náustok pre jednoduchý prechod od dojčenia alebo fľaštičky na pitie z hrnčeka, udrží tekutinu vnútri pohárika, anatomicky tvarované držadlá pre uchopenie detskými rukami, jednoduché čistenie a skladanie, môže sa sterilizovať a umývať v umývačke riadu. 

Philips Avent Classic, 200 ml, Detské fľašky a hrnčeky pre deti, Chcete, aby si vaše dieťa vybudovalo správne návyky na dodržovanie pitného režimu? Uľahčí vám to detský hrnček Philips Avent Classic , ktorého veľkosť je ideálna do detskej ruky. Hravý dizajn navyše bude dieťa baviť Vlastnosti: praktická veľkosť nevylieva sa s držadlami na cesty ľahko sa kompletizuje ľahko sa čistí dá sa umývať v umývačke riadu

HRNČEK PRE PRVÉ DÚŠKY . od 6 mesiacov . s držadlami . neobsahuje Bisphenol (0%BPA) . materiál: polypropylén (PP) . mäkký silikónový náustok . Mäkký náustok pre jednoduchý prechod od dojčenia alebo fľaštičky na pitie z

Tento produkt nájdete v skupine Fľaše na pitie, je v ponuke značky Avent, Philips, Philips AVENT, je vyrobený vo veľkosti 200 ML, farebné prevedenie je ružová v ponuke e-shopu Alza.sk, Market24.sk, Notino.sk, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, PGS.sk, MP3.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu a je navrhnutý female, unisex.

Produkt Philips Avent Hrnček Klasik s držadlami od 6. mesiacov, silikónový náustok, dievča, 200 ml patrí do skupiny produktov Zdravé fľaše od značky Avent, Philips, Philips AVENT, je vyrobený vo veľkosti 200 ML, farebné prevedenie je ružová, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Market24.sk, Notino.sk, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, PGS.sk, MP3.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu a je navrhnutý female, unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské hrnčeky, je v ponuke značky Avent, Philips, Philips AVENT, je vyrobený vo veľkosti 200 ML, farebný variant je ružová v ponuke e-shopu Alza.sk, Market24.sk, Notino.sk, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, PGS.sk, MP3.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený female, unisex.

Produkt Philips Avent Hrnček Klasik s držadlami od 6. mesiacov, silikónový náustok, dievča, 200 ml má priradený EAN kód 8710103854364.

Philips Avent Hrnček Klasik s držadlami od 6. mesiacov, silikónový náustok, dievča, 200 ml - parametre produktu

Philips Avent Hrnček Klasik s držadlami od 6. mesiacov, silikónový náustok, dievča, 200 ml - história ceny a dostupnosti

Philips Avent Hrnček Klasik s držadlami od 6. mesiacov, silikónový náustok, dievča, 200 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Philips Avent Hrnček Klasik s držadlami od 6. mesiacov, silikónový náustok, dievča, 200 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?