PHILIPS AVENT Hrnček Grippy s jemným náustkom pre chlapcov 300 ml

PHILIPS AVENT Hrnček Grippy s jemným náustkom pre chlapcov 300 ml - popis produktu

• od 9 mesiacov • neobsahuje Bisphenol (0%BPA) • materiál: polypropylén (PP) Farby: modrá s červeným závitom Netečie ! Potvrdené mamičkami! • ideálny prvý krok pre pitie z hrnčeka • mäkký zošikmený náustok pre jednoduchý prechod od dojčenia alebo fľaštičky na pitie z hrnčeka. • prispôsobený tvar a protišmykový povrch Výhodné pre Vás a Vaše dieťa • všetky časti hrnčeka môžete umyť v umývačke riadu • hygienický vrchnák vždy udrží obsah čistý Ostatné výhody • hrnček je vyrobený z materiálu bez obsahu BPA • kompatibilný z fľašami Philips AVENT Klasik aj Natural (okrem sklených fliaš). Dôležité upozornenie: nepoužívajte pre pitie šumivých (sýtených) a horúcich nápojov.

Philips Avent Hrnček 300 ml Grippy pre chlapcov

Modrý polypropylénový hrnček s viečkom, vytvarovaný pre ľahké držanie v malých detských ručičkách.

Skladba a funkčnosť:

  • bez obsahu BPA
  • protišmykový povrch, jemná náustok
  • všetky súčasti je možné umývať v umývačke i sterilizovať

Obsah balenia:

  • hrnček, náustok, viečko

Vyberte deťom hrnček s hubicou!

Vhodné pre deti od 9 mesiacov Materiál: polypropylén Obsah: 300 ml Rozmery hrnčeka: 17 x 7 cm

Hrnček s objemom 300 ml, s mäkkým silikónovým náustkom odolným voči hryzeniu. Pre deti od 9 mesiacov. Plastový, 0% BPA. Vrchnák udrží nečistoty vonku. Samovoľne netečie - ideálny na doma a vonku. Ľahké čistiť a skladať, môže sa sterilizovať. Tip: Vrchnák a hlavná časť hrnčeka s náustkom sa môže kombinovať s fľašami a hrnčekmi Philips AVENT. Sada náhradných silikónových náustkov je v predaji samostatne.

Philips Avent My Grippy, 300 ml, Detské fľašky a hrnčeky pre deti, Chcete, aby si vaše dieťa vybudovalo správne návyky na dodržovanie pitného režimu? Uľahčí vám to detský hrnček Philips Avent My Grippy , ktorého veľkosť je ideálna do detskej ruky. Hravý dizajn navyše bude dieťa baviť Vlastnosti: praktická veľkosť nevylieva sa ľahko sa kompletizuje ľahko sa čistí dá sa umývať v umývačke riadu skrutkovací vrchnáčik na cesty

Nové netečúce hrnčeky majú pokročilú ergonómiu sa zošikmeným náustkom.. Vlastnosti:. - Objem 300 ml. - Pre deti od 9 mesiacov. - Pitie bez rozliatia. Potvrdené mamičkami - netečie.. - Jemný ohybný náustok. - Prispôsobené

Hrnček s objemom 300 ml, s mäkkým silikónovým náustkom odolným voči hryzeniu.

S ochranou proti vytekaniu, pre pitie bez rozliatia.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Fľaše na pitie, je v ponuke značky Avent, Philips AVENT, je vyrobený vo veľkosti 300 ml v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Notino.sk, Market24.sk, Alza.sk, Benulekaren.sk, MojaLekáreň.sk, Iliek.sk, Najlekaren.eu a je navrhnutý male, unisex.

Produkt PHILIPS AVENT Hrnček Grippy s jemným náustkom pre chlapcov 300 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zdravé fľaše od značky Avent, Philips AVENT, je vyrobený vo veľkosti 300 ml, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Notino.sk, Market24.sk, Alza.sk, Benulekaren.sk, MojaLekáreň.sk, Iliek.sk, Najlekaren.eu a je navrhnutý male, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Detské hrnčeky, je v ponuke značky Avent, Philips AVENT, je vyrobený vo veľkosti 300 ml v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Notino.sk, Market24.sk, Alza.sk, Benulekaren.sk, MojaLekáreň.sk, Iliek.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený male, unisex.

Produkt PHILIPS AVENT Hrnček Grippy s jemným náustkom pre chlapcov 300 ml je označený EAN kódom 8710103826286.

PHILIPS AVENT Hrnček Grippy s jemným náustkom pre chlapcov 300 ml - parametre produktu

PHILIPS AVENT Hrnček Grippy s jemným náustkom pre chlapcov 300 ml - história ceny a dostupnosti

PHILIPS AVENT Hrnček Grippy s jemným náustkom pre chlapcov 300 ml - ďalšie zaujímavé produkty

PHILIPS AVENT Hrnček Grippy s jemným náustkom pre chlapcov 300 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?