Philips Avent fľaša PP Antikolik ružová ovečka antikolikový mäkký cumlík pomalý prietok 2 otvory 1x1 ks 260ml

Philips Avent fľaša PP Antikolik ružová ovečka antikolikový mäkký cumlík pomalý prietok 2 otvory 1x1 ks 260ml

Philips Avent fľaša PP Antikolik ružová ovečka antikolikový mäkký cumlík pomalý prietok 2 otvory 1x1 ks 260ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 8,76 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Philips Avent fľaša PP Antikolik ružová ovečka antikolikový mäkký cumlík pomalý prietok 2 otvory 1x1 ks 260ml - popis produktu

• neobsahuje Bisphenol (0%BPA) • fľaša s extra mäkkým silikónovým cumlíkom s pomalým prietokom - 2 otvory • univerzálna fľaša s mnohostranným použitím Fľaše sú vyrobené z Polypropylénu (PP) RUŽOVEJ farby - LIMITOVANÁ EDÍCIA fliaš. Dojčenská fľaštička s extra mäkkým silikónovým cumlíkom s dvomi otvrmi. Priehľadná, s presnou stupnicou. Používaním dojčenských fliaš AVENT s jedinečným patentovaným silikónovým cumlíkom s ventilom predchádzate prehĺtnutiu vzduchu počas kŕmenia a znižujete pravdepodobnosť vzniku koliky. Tvar flaštičky zaisťuje vysokú stabilitu a pohodlné držanie. Široké hrdlo uľahčuje plnenie fľaštičky a jej čistenie. Priehľadná presná stupnica pomôže určiť, koľko vaše dieťa vypilo. Viečko tesne prilieha k cumlíku, takže pri premiešávaní stravy alebo cestovaní nedochádza k vylievaniu obsahu fľaštičky. Široký tvar mäkkého cumlíka núti vaše dieťa zoširoka otvoriť ústa a doslova sa k cumlíku prisať. Môže tak začať sať a používať pritom rovnaké pohyby jazyka a ďasien ako pri dojčení. To je dôvod, prečo je s AVENTOM ľahké kombinovať dojčenie s kŕmením z fľaštičky. Klinické pokusy* prevedené univerzitami v Londýne a Cambridge preukázali, že novorodenci kŕmení fľaštičkami AVENT trpeli menej kolikami a po prebúdení boli spokojnejší než deti, ktoré boli kŕmené z obyčajných fliaš. Silikónový cumlík AVENT má jedinečný patentovaný okraj, ktorý funguje ako jednosmerný ventil. Cumlík umožňuje prúdenie vzduchu do fľaštičky počas kŕmenia, čím zamedzuje vzniku vákua vo fľaštičke. Dieťa sa nemusí cumlíka pri kŕmení púšťať a môže piť súvisle ako pri dojčení bez prehĺtnutia vzduchu. Šumivý zvuk je známkou toho, že vzduch prúdi do fľaštičky a nie do žalúdka vášho dieťaťa. Práve prehĺtnutý vzduch počas kŕmenia vyvoláva plač spôsobený bolestivou kolikou alebo nafukovaním. Aby fľaše vždy správne fungovali a nevznikali netesnosti, vždy sa uistite, že: - či ste pred zostavením fľaše odstránili všetky nedostatky a zvyšky, ktoré sa mohli usadiť pri okraji fľaše alebo cumlíka - či ste nedotiahli cumlík na fľašu príliš tesno. Náhradné cumlíky môžete zakúpiť samostatne, a to s novorodeneckým, pomalým, stredným, rýchlym, variabilným prietokom a cumlíkom na kašu. Vo fľašiach na kŕmenie AVENT Klasik a Antikolik používajte jedine cumlíky AVENT Klasik.

Philips Avent Fľaša Anti-Colic 260 ml

Dojčenská fľaša Anti-Colic zdobená obrázkom ovečky a jahniatka, je určená pre deti s problémami pri kŕmení, kolikách, nadúvanie a tiež pri predchádzaní týmto nechceným stavom.

Transparentné dojčenská fľaštička so silikónovou antikolikový cumlíkom, je príhodná pre kombináciu ako dojčenie, tak príkrmov z fľaše. Je určená s pomalým prietokom pre deti od narodenia.

Silikónový cumlík má tendenciu ohriať sa teplým obsahom vnútri, o to viac pripomína prsník. Ventilačná otvor, označovaný ako antikolikové, zabezpečuje odvod vzduchu z fľaše. Tým umožní plynulé satie tekutiny a prípadným nechceným kolikám.

prednosti:

  • jednoduché zostavenie a použitie, rýchle čistenie
  • zdravotne nezávadný materiál, neobsahuje BPA
  • ľahké držanie a uchopenie v akomkoľvek smere
  • ergonomický tvar a široké hrdlo pre maximálne pohodlie
  • zdokonalený antikolikový systém s inovatívnym dvojitým ventilom
  • Fľaše Philips Avent Classic je vhodné používať iba s cumlíky Philips Avent Classic
  • Fľaša Philips Avent Classic je kombinovateľná s výrobkami radu Phlips Avent Classic s výnimkou fliaš Natural

Kúpte bábätku kvalitnú dojčenskú fľašku!

Vhodné pre deti od 1 mesiaca Materiál: fľaša - polypropylén, cumlík - silikón Obsah: 260 ml Rozmery balenia: 7 x 7 x 16 cm

Philips Avent Anti-colic, 260 ml, Kojenecké fľaše pre deti, Vo chvíľach, keď nie je možné dojčiť bábätko z prsníka, spoľahlivo poslúži dojčenská fľaša Philips Avent Anti-colic . Špeciálne uspôsobený tvar cumlíka poskytne dieťaťu pocit pohodlia, ktorý je pri základnej potrebe – kŕmení – veľmi dôležitý. Vlastnosti: silikónový cumlík dno s vetracími otvormi – pomáha znižovať výskyt kolík umožňuje dieťaťu piť pokojne a uvoľnene povzbudzuje dieťa k aktívnej činnosti počas satia rovnako ako pri dojčení široké hrdlo zaručuje ľahké plnenie a čistenie profilovaný tvar uľahčuje správne držanie fľaše

Dojčenská fľaša Antikolik s mäkkým cumlíkom, pomalým prietokom (dva otvory v cumlíku). Fľaša je vyrobená z Polypropylénu (PP), ktorý je ružovej farby s obrázkom ovečky.  

  • Znižuje výskyt koliky a nepohodlie pri dojčení
  • Antikolikový ventil je navrhnutý tak, aby sa do bruška bábätka nedostával vzduch.
  • Ľahko sa čistí. 
  • Neobsahuje BPA (Bisfenol A).

Philips Avent Flaša Anti-colic Ružová ovečka 260 ml Dojčenská fľaštička s extra mäkkým cumlíkom s pomalým prietokom. Fľaša je čistá, polopriehľadná, s presnou stupnicou.

Antikoliková fľaša je navrhnutá tak, aby bránila preniknutiu vzduchu do bruška dieťaťa, čím znižuje riziko koliky a zmierňuje nepohodlie.

Produkt Philips Avent fľaša PP Antikolik ružová ovečka antikolikový mäkký cumlík pomalý prietok 2 otvory 1x1 ks 260ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zdravé fľaše od značky Avent, Philips AVENT, je vyrobený vo veľkosti 260 ml, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, Notino.sk a je navrhnutý female, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Dojčenské fľaše, patrí značke Avent, Philips AVENT, veľkosť je 260 ml, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, Notino.sk a je určený female, unisex.

Produkt Philips Avent fľaša PP Antikolik ružová ovečka antikolikový mäkký cumlík pomalý prietok 2 otvory 1x1 ks 260ml patrí do skupiny produktov Kojenecké fľaše, vyrába ho značka Avent, Philips AVENT vo veľkosti 260 ml, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, Notino.sk a je prispôsobený female, unisex.

Produkt Philips Avent fľaša PP Antikolik ružová ovečka antikolikový mäkký cumlík pomalý prietok 2 otvory 1x1 ks 260ml popisuje EAN kód 8710103880707.

Philips Avent fľaša PP Antikolik ružová ovečka antikolikový mäkký cumlík pomalý prietok 2 otvory 1x1 ks 260ml - parametre produktu

Philips Avent fľaša PP Antikolik ružová ovečka antikolikový mäkký cumlík pomalý prietok 2 otvory 1x1 ks 260ml - história ceny a dostupnosti

Philips Avent fľaša PP Antikolik ružová ovečka antikolikový mäkký cumlík pomalý prietok 2 otvory 1x1 ks 260ml - súvisiace články v blogu

Hračky pre najmenších

Rozvíjajte zvedavosť najmenších detičiek a schopnosť skúmať vždy niečo nové.

Philips Avent fľaša PP Antikolik ružová ovečka antikolikový mäkký cumlík pomalý prietok 2 otvory 1x1 ks 260ml - ďalšie zaujímavé produkty

Philips Avent fľaša PP Antikolik ružová ovečka antikolikový mäkký cumlík pomalý prietok 2 otvory 1x1 ks 260ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?