Pexeso dopravné značky drevo 36ks v krabici

Pexeso dopravné značky drevo 36ks v krabici

Pexeso dopravné značky drevo 36ks v krabici

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pexeso dopravné značky drevo 36ks v krabici - popis produktu

Pexeso Dopravné značky

Drevené pexeso s dopravnými značkami je pripravené pre menšie i väčšie deti. Deti sa môžu oboznámiť s tým, ako vyzerajú dopravné značky, ešte pred tým, než pôjdu na dopravné ihrisko. Hrou pexesa, kedy je úlohou hľadať vždy k sebe zodpovedajúce dvojice obrázkov, si deti lepšie značky zapamätajú a v praxi na ne môžu lepšie reagovať.

Obsah balenia:

  • 18 dvojíc obrázkov

Kúpte deťom veľmi užitočné pexeso!

Vhodné pre deti od 3 rokov Veľkosť obrázkov: 4 x 4 x 0,6 cm Rozmery balenia: 25 x 2 x 13 cm

Pexeso dopravné značky drevo 36ks v krabici z kategórie Darčeky a hračky | Detský nábytok a vybavenie | Motorické, didaktické hry kúpite na Kokiskashop.sk za 18.49 €. Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Pexeso dopravní značky dřevo 36ks 4x4x0,6cm v krabiciPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Pexeso, populárna detská stolová hra. Dopravné značky, jeden z predpokladov bezpečnej orientácie v doprave. Deti sa hravou formou naučia základné dopravné značky. Hra stimuluje pamäť a podporuje rozvoj detí. Hračka spĺňa požiadavky EÚ na bezpečnosť hračiek. Veľkosť kameňa 40x40x6mm. Hra obsahuje celkom 36 kameňov.

Zábavné poznávanie obrázkov dopravných značiek. Pomôže zdokonaľovať znalosť dopravných značiek a zároveň, si zahrať pexeso. Velikost dřevěných kartiček 165x125x15mm. Balenie obsahuje 36 dielikov.

Produkt Pexeso dopravné značky drevo 36ks v krabici patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky DETOA, Teddies v ponuke e-shopu Market24.sk, 4kids.sk, Kokiskashop.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Stolové hry, patrí pod značku DETOA, Teddies v ponuke e-shopu Market24.sk, 4kids.sk, Kokiskashop.sk a je určený unisex.

Produkt Pexeso dopravné značky drevo 36ks v krabici patrí do skupiny produktov Didaktické hračky, patrí značke DETOA, Teddies, nájdete ho u predajcu Market24.sk, 4kids.sk, Kokiskashop.sk a je určený unisex.

Produkt Pexeso dopravné značky drevo 36ks v krabici má EAN kód 8593547100330.

Pexeso dopravné značky drevo 36ks v krabici - parametre produktu

Pexeso dopravné značky drevo 36ks v krabici - história ceny a dostupnosti

Pexeso dopravné značky drevo 36ks v krabici - ďalšie zaujímavé produkty

Pexeso dopravné značky drevo 36ks v krabici - ako nakúpiť najvýhodnejšie?