PETITE&MARS Kočík športový Travel Carbon Grey

PETITE&MARS Kočík športový Travel Carbon Grey

PETITE&MARS Kočík športový Travel Carbon Grey

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PETITE&MARS Kočík športový Travel Carbon Grey - popis produktu

PETITE&MARS; Kočík športový Travel Carbon Grey Charakteristika PETITE&MARS; Kočík športový Travel Carbon Grey: Kočík Petite&Mars; Travel je vďaka svojej váhe 5,9 kg a kompaktnosti ideálny kočík do mesta a na cestovanie, pričom dieťatku stále poskytuje veľký komfort. Výhody kočíka: hliníkovo-oceľová konštrukcia s čiernou úpravou jednoduché skladanie jednou rukou predné otočné ložiskové kolesá EVA s odpružením zadné kolesá EVA s odpružením mäkká rukoväť pre komfortné a ľahké ovládanie 5-bodové nastaviteľné bezpečnostné pásy veľká strieška s kontrolným okienkom polohovacia opierka nôh aj chrbta centrálna brzda priestranný nákupný kočík Možnosť dokúpiť: Vložku do kočíka Prebaľovaciu tašku Pláštenku Deku Držiak na pohár Špecifikácie: Značka: Petite&Mars; Model: Travel Nosnosť: 15 kg Hmotnosť: 5,9 kg Rozmery po zložení: 43 x 24 x 62 cm Norma: ČSN EN 1888:2018

Produkt PETITE&MARS Kočík športový Travel Carbon Grey je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športové kočíky, patrí značke Petite&Mars.

Produkt PETITE&MARS Kočík športový Travel Carbon Grey je označený EAN kódom 8595640909346.

PETITE&MARS Kočík športový Travel Carbon Grey - parametre produktu

DruhŠportové kočíky
KategóriaKočíky, Športové kočíky
ZnačkaPetite&Mars
EAN8595640909346

PETITE&MARS Kočík športový Travel Carbon Grey - história ceny a dostupnosti

PETITE&MARS Kočík športový Travel Carbon Grey - ďalšie zaujímavé produkty

PETITE&MARS Kočík športový Travel Carbon Grey - ako nakúpiť najvýhodnejšie?