PETITE&MARS - Kočík športový Move Carbon Grey

PETITE&MARS - Kočík športový Move Carbon Grey

PETITE&MARS - Kočík športový Move Carbon Grey

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PETITE&MARS - Kočík športový Move Carbon Grey - popis produktu

PETITE&MARS; Kočík športový Move Carbon Grey Charakteristika PETITE&MARS; Kočík športový Move Carbon Grey: Športový kočík Move ako už aj názov napovedá, má výborné jazdné vlastnosti a je radosť s ním zdolávať akýkoľvek terén. Zároveň je elegantný, štýlový, praktický a hlavne pohodlný pre Vás aj dieťatko zároveň. Move zabezpečuje stabilitu, vďaka kvalitnej konštrukcii, ktorá pomáha tlmiť nárazy. Materiály na kočíku sú odolné pri oteru a poveternostným vplyvom. Kočík je určený pre deti od 0 mesiacov do 15 kg. Výhody kočíka: ľahká a pevná konštrukcia praktický a rýchly systém skladania a rozloženia kočíku jednou rukou jednoduché ovládanie vďaka otočným kolieskam s možnosťou aretácie predné aj zadné kolesá z EVA peny so štýlovým bielym lemom predná náprava so zabezpečením proti hrkaniu koliesok jednoduchý mechanizmus polohovania odnímateľný, elegantne prešívaný poťah kočíka, s otvormi pre výškové polohovanie bezpečnostných pásov 5–bodové bezpečnostné pásy s polstrovaním a výškovým nastavením polohovanie nožičiek do 4 polôh polohovanie chrbtovej opierky do takmer úplneho ľahu vo vrchnej časti chrbtovej opierky praktická sieťka na letné mesiace odnímateľná predlžovacia strieška so šiltom s maximálnym krytím kontrolné okienko na strieške pre lepšie sledovanie dieťatka na zadnej časti striešky dve menšie praktické vrecká na drobnosti rukoväť a odnímateľné madlo z eko-kože nánožník na prechodné a zimné obdobie, ktorý ochráni dieťa pred nepriaznivým počasím ľahko dostupný, priestranný nákupný košík, ktorý je odnímateľný centrálna brzda Možnosť dokúpiť ku kočíku: Pláštenku Prebaľovaciu tašku Deku Fusak Špecifikácia: Značka: Petite&Mars; Model: Move Maximálna hmotnosť dieťaťa v kočíku: 15 kg Hmotnosť kočíka: 10,04 kg Rozmery rozloženého kočíka: v- 110 cm, š- 56 cm, d- 97 cm (s kolieskami) Rozmery zloženého kočíka: v- 28 cm, š- 56 cm, d- 94 cm (s kolieskami) Norma: ČSN EN 1888:2018

Produkt PETITE&MARS - Kočík športový Move Carbon Grey je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športové kočíky, patrí značke Petite&Mars, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu.

Produkt PETITE&MARS - Kočík športový Move Carbon Grey má EAN kód 8595640909360.

PETITE&MARS - Kočík športový Move Carbon Grey - parametre produktu

DruhŠportové kočíky
KategóriaKočíky, Športové kočíky
ZnačkaPetite&Mars
E-shopNajlekaren.eu
EAN8595640909360

PETITE&MARS - Kočík športový Move Carbon Grey - história ceny a dostupnosti

PETITE&MARS - Kočík športový Move Carbon Grey - ďalšie zaujímavé produkty

PETITE&MARS - Kočík športový Move Carbon Grey - ako nakúpiť najvýhodnejšie?