PETITE&MARS Kočík kombinovaný 2v1 Grand II Platinum indigo

PETITE&MARS Kočík kombinovaný 2v1 Grand II Platinum indigo

PETITE&MARS Kočík kombinovaný 2v1 Grand II Platinum indigo

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PETITE&MARS Kočík kombinovaný 2v1 Grand II Platinum indigo - popis produktu

Outlet – vystavený kus na predajni, oderky na konštrukcii kočíka, oderka na konštrukcii striešky- poškodenia aj stav kočíka viď foto. Kočík má nafukovacie kolesá, pláštenku, tašku, nánožník. Nemá originál krabicu. Kombinovaný kočík 2v1 Grand II Petite&Mars Dvojkombinácia Grand II poskytne bábätku komfortnú jazdu v akomkoľvek teréne a vďaka sedadlu a vaničke v jednom nemusíte skladovať mnoho komponentov. Pri kúpe kombinovaného kočíka 2v1 Grand II obdržíte: konštrukciu kočíka s kolieskami otočné sedadlo, ktoré možno jednoducho zmeniť na praktickú a pohodlnú vaničku prebaľovaciu tašku podložku do športového kočíka pláštenku Vlastnosti: vhodný od narodenia do 36 mesiacov nosnosť kočíka do 15 kg otočné sedadlo teleskopická rukoväť možnosť zmeny sedadla na pohodlnú vaničku zadné kolieska s pákovou brzdou terénne bezúdržbové gumené kolesá elegantné predné kolieska s aretáciou pre jednoduchší pohyb v akomkoľvek teréne slnečná clona vysúvateľná priestranný nákupný kôš sada polstrovania na bezpečnostné pásy kryt na hlbokú vaničku, možno použiť ako nánožník pri športovej časti veľká strieška zabezpečí ochranu pred nepriaznivým počasím možnosť polohovania sedadla do 3. pozícií nastaviteľná opierka nôh luxusné poťahy luxusná zlatá konštrukcia taška na prebaľovanie s praktickými úchytmi Hang podložka do športovej časti vo farbe kočíka pláštenka na ochranu pred nepriaznivým počasím možnosť dokúpiť autosedačky: Petite&Mars GL CUB, Cybex: Aton, Aton 2, Aton 4, Aton Q; Maxi Cosi: Mico, Mico AP, Mico NXT, Mico Max 30, Citi, Cabrio, CabrioFix, Pebble, Pebble Plusa, Kiddy adaptéry na konštrukciu kočíka kompatibilné so značkami autosedačiek Gmini, MaxiCosi, Kiddy a Cybex (nie sú súčasťou balenia) Špecifikácie: rám: hliník materiál: polyester, ekologická koža rozmery kočíka: 90 cm x 65 cm x 110 cm hmotnosť kočíka: 12,3 kg vnútorná dĺžka vaničky: 78 cm

Kočík Petite & Mars Grand II Platinum Indigo 2 v 1 2020:Kočík dvojkombinácia disponuje hlbokou vaničkou aj športovou sedačkou. Petite & Mars Grand II Platinum Indigo 2 v 1 2020 zabezpečí, aby sa v ňom dieťa cítilo pohodlne a je to výhra pre rodičov. Kočík zaujme určite aj pútavým vzhľadom, prechádzky si tak dokonale vychutnáte. Kočík Petite&Mars sa vyrába predovšetkým na jazdu na mestských aj terénnych cestách. Rukoväť je v jednom celku, jej úchop je pohodlný a dá sa na ňu nasadiť rukávnik či kočíkové rukavice, aby ste chránili ruky pred zimou. Bol vyrobený s pogumovanými kolesami, ktoré sú zároveň otočné. Keď s kočíkom zdolávate mestský asfalt, ľahko zdoláte aj prekážky v teréne. Prednosťou sú 4 kolieska, vďaka ktorým kočík drží stabilitu aj správny smer a ktoré je možné uzamknúť. Dôležité vlastnosti kombinovaného kočíka Petite & Mars Grand II Platinum Indigo 2 v 1 2020 Chrbtová opierka umožňuje polohovanie podľa potreby Nastaviteľná rukoväť pre nenáročnú manipuláciu s maximálnou výškou 107 cm Podľa počtu kolies: štvorkolesový Súčasťou balenia je s nánožníkom, s pršiplášťom a s úložným košíkom Ide o kočík do mesta a do terénu Kočík sa vám po aretácii kolies nepohne Ďalšie vlastnosti kočíka Petite & Mars Grand II Platinum Indigo 2 v 1 2020 Kočík Petite&Mars má v zálohe aj polohovateľnou chrbtovú opierku a pevnú opierku na nohy. Kočík s pogumovanými kolesami. Tieto kola nespoznajú čo je to defekt. Bezpečnosť bola, je a vždy bude tým najdôležitejším faktorom. Samozrejmou súčasťou je bezpečnostný pás s piatimi bodmi ukotvenia. Dôležité rozmery kočíka Petite & Mars Grand II Platinum Indigo 2 v 1 2020 Rozmery zloženého kočíka sú 35,5 × 66 × 69 cm. Rozmery rozloženého kočíka dosahujú 110 × 65 × 90 cm. Hmotnosť kočíka je 12,3 kg, avšak vyvažuje to vysoko pevnou a bezpečnú konštrukciou. Korbička má dĺžku 78 cm.

Kombinovaný kočík 2v1 Grand II Petite&Mars. Dvojkombinácia Grand II poskytne bábätku komfortnú jazdu v akomkoľvek teréne a vďaka sedadlu a vaničke v jednom nemusíte skladovať mnoho komponentov. . Pri kúpe kombinovaného kočíka 2v1

Tento produkt nájdete v skupine Športové doplnky, vyrába ho značka Petite&Mars, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Produkt PETITE&MARS Kočík kombinovaný 2v1 Grand II Platinum indigo patrí do skupiny produktov Športové tašky, patrí pod značku Petite&Mars, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové kočíky, patrí značke Petite&Mars, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu.

Produkt PETITE&MARS Kočík kombinovaný 2v1 Grand II Platinum indigo má priradený EAN kód 8595640908899.

PETITE&MARS Kočík kombinovaný 2v1 Grand II Platinum indigo - parametre produktu

PETITE&MARS Kočík kombinovaný 2v1 Grand II Platinum indigo - história ceny a dostupnosti

PETITE&MARS Kočík kombinovaný 2v1 Grand II Platinum indigo - ďalšie zaujímavé produkty

PETITE&MARS Kočík kombinovaný 2v1 Grand II Platinum indigo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?