Wiky Puzzle penové Zvieratá 10 dielikov

Wiky Puzzle penové Zvieratá 10 dielikov

Wiky Puzzle penové Zvieratá 10 dielikov

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 16,69 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Wiky Puzzle penové Zvieratá 10 dielikov - popis produktu

Penové puzzle Penové puzzle – Zvieratá:Penový koberec s motívmi zvierat je vhodný na vytvorenie hracej plochy všade tam, kde sa deti hrajú a kde dlažba, linoleum či plávajúca podlaha sa javí ako veľmi chladná. Puzzle možno ľubovoľne prenášať, preto sa z neho môže stať mobilný zábavný priestor. Vrúbkovaný povrch a vyberateľné častice sú vhodné na výučbu farieb, rozvoj priestorového myslenia a koordinácie. Podložka z puzzle je príjemná na dotyk, hrejivá a výrazne farebná. Z toho dôvodu ju možno použiť aj ako pomôcku na rozoznávanie tvarov, pretože stredové obrázky možno vybrať.Kľúčové vlastnostiVyrobené zo zdravotne neškodného materiáluVeľké dieliky sú bezpečné aj pre menšie detiPomáha rozvíjať priestorové myslenie a koordináciu

Sada desiatich kusov penových puzzle dielikov, z ktorých si deti môžu zostaviť príjemnú podložku na sedenie.

Prednosti:

  • rozvíja motoriku a koordináciu
  • zložená podložka zaisťuje dobrú izoláciu od podlahy

Kúpte deťom puzzle so zvieratkami Wiky!

Vhodné pre deti od 3 rokov Materiál: plast

Wiky puzzle Zvířata 10 ks z kategórie Darčeky a hračky | Hračky pre najmenších | Motorické hračky kúpite na Kokiskashop.sk za 29.89 €. Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Pěnové puzzle Zvířata 30x30cm 10ks v sáčkuPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Mäkké puzzle - zvieratkáMäkké bloky PUZZLE, nauč sa spoznávať zvieratká, vyrobené z nezávadného plastu.Veľkosť jedného poľa: 30 x 30 cmATESTOVANÉ: bezpečnosť a nezávadnosť preskúšaná ITC Zlín

Kvalitný WIKY Pěnové puzzle Zvířata 10 ks za 26.77 €.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky Teddies, Wiky v ponuke e-shopu 4kids.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Produkt Wiky Puzzle penové Zvieratá 10 dielikov patrí do skupiny produktov penové puzzle, patrí značke Teddies, Wiky, nájdete ho v e-shope 4kids.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu a je dizajnovaný unisex.

Produkt Wiky Puzzle penové Zvieratá 10 dielikov je označený EAN kódom 8590331186211.

Wiky Puzzle penové Zvieratá 10 dielikov - parametre produktu

Wiky Puzzle penové Zvieratá 10 dielikov - história ceny a dostupnosti

Wiky Puzzle penové Zvieratá 10 dielikov - ďalšie zaujímavé produkty

Wiky Puzzle penové Zvieratá 10 dielikov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?