WIKY - Penové mäkké puzzle bloky Mesto 32x32cm/9kusov

WIKY - Penové mäkké puzzle bloky Mesto 32x32cm/9kusov

WIKY - Penové mäkké puzzle bloky Mesto 32x32cm/9kusov

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WIKY - Penové mäkké puzzle bloky Mesto 32x32cm/9kusov - popis produktu

Penové puzzle Penové puzzle – Mesto:Penové puzzle so vzorom mesta bude perfektným doplnkom každej detskej izby. Mesto je pretkané cestou, teda umožňuje hry s autíčkami, a tak isto zabavia všetky deti na dlhé hodiny.Penové puzzle so vzorom mesta bude perfektným doplnkom každej detskej izby. Mesto je pretkané cestou, teda umožňuje hry s autíčkami, a tak určite zabaví všetky deti na dlhé hodiny.Penový materiál zaručí svojou mäkkosťou určitú bezpečnosť pri hraní. Svojimi vlastnosťami tiež skvele vyrieši problém so studenou podlahou. Balenie obsahuje 9 dielikov s rozmermi 32 × 32 cm. Puzzle sa dá veľmi ľahko rozložiť, a tak bude naozaj ľahké ho previezť kamkoľvek.Vďaka tejto krásnej pestrofarebnej skladačke sa vaše dieťa rozhodne nudiť nebude. Namaľované cesty skrz mestečko okrem iného umožnia aj hry s autíčkami. 

Mäkké bloky, z ktorých ľahko postavíte veľké mesto, plné ulíc domčekov a zákutí. Skvelá hračka do každej detskej izby alebo hracieho kútika. Zoskladaním dielov môžete vytvoriť pohodlný koberec, ktorý má výborné tepelno-izolačné vlastnosti, tlmí nárazy. Pri znečistení je možné ľahko umyť navlhčenou handričkou. Vyrobené z nezávadného plastu, mäkké na dotyk. - Počet v balení: 9 ks - Rozmery: 32 x 32 cm - Celková plocha: 92 x 92 cm - Odporúčaný vek: od 10 mesiacov

Wiky puzzle Město 32x32cm 10 ks z kategórie Darčeky a hračky | Hračky pre najmenších | Motorické hračky kúpite na Kokiskashop.sk za 42.79 €. Technické údaje:Měs. 10Obsah balení:Pěnové puzzle Město 32x32cm 9ks v sáčku 10m+Pokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Penové mäkké puzzle bloky Mesto 32x32cm/9kusovPostavte deťom mesto v podobe penového koberca - puzzle o veľkosti 92 x 92 cm. Deti si užijú veľa zábavy a navyše na bezpečnom mäkkom mieste. Eva foam, z ktorej sú vyrobené je nezávadná a plne umývateľná. Skladá sa z 9 blokov o veľkosti 32 x 32 cm.Odporúčaný vek: od 10 mesiacov

Tento produkt nájdete v skupine penové puzzle, patrí značke Teddies, Wiky, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Wiky.sk, Kokiskashop.sk.

Produkt WIKY - Penové mäkké puzzle bloky Mesto 32x32cm/9kusov popisuje EAN kód 8590331186327.

WIKY - Penové mäkké puzzle bloky Mesto 32x32cm/9kusov - parametre produktu

WIKY - Penové mäkké puzzle bloky Mesto 32x32cm/9kusov - história ceny a dostupnosti

WIKY - Penové mäkké puzzle bloky Mesto 32x32cm/9kusov - ďalšie zaujímavé produkty

WIKY - Penové mäkké puzzle bloky Mesto 32x32cm/9kusov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?