Pekáč s nepriľnavým povrchom PREMIUM Dark Brown BANQUET 5,7 l

Pekáč s nepriľnavým povrchom PREMIUM Dark Brown BANQUET 5,7 l

Pekáč s nepriľnavým povrchom PREMIUM Dark Brown BANQUET 5,7 l

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 37,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pekáč s nepriľnavým povrchom PREMIUM Dark Brown BANQUET 5,7 l - popis produktu

Pekáč BANQUET Pekáč PREMIUM Dark Brown A12899:Pekáč vyrobený z jedného kusu liateho hliníka je masívny, napriek tomu ľahký a vďaka plne indukčnému dnu ho využijete aj na indukčnej varnej doske. Extra odolný nepriľnavý vnútorný povrch Dyflon. Súčasťou je tiež sklenená pokrievka s arómou knob.Masívne liaty pekáč Banquet Premium v granitovom dizajne je skvelou voľbou na dosiahnutie tých najlepších kulinárskych výsledkov vo vašej kuchyni. Masívne a pritom veľmi ľahké telo pekáča Banquet je vyrobené z jedného kusu liateho hliníka, steny dosahujú hrúbku 2,2 mm. Pekáč tak obstojí aj pri nechcených nehodách, je odolný voči nárazu a rôznym deformáciám. Jedinečná, veľmi tvrdá vnútorná úprava zabezpečuje dokonalú odolnosť, nepriľnavosť aj veľmi jednoduchú údržbu. Hlavnou prednosťou tohto pekáča je plne indukčné dno s hrúbkou 4,5 mm, vďaka ktorému ho môžete použiť na indukčnej varnej doske. Pekáč Banquet Premium dodávame s praktickou sklenenou pokrievkou s aroma knobom.Vysoká kvalita pekáča Banquet v elegantnom dizajneTelo vrátane rukovútí z jedného kusu tlakovo liateho hliníkaMasívny a ľahký zároveňVnútorný povrch Dyflon – vysokoodolný a nepriľnavýSklenená pokrievka s aroma knobomPlne indukčné dno vhodné na indukčné varné doskyAtraktívny granitový dizajnRozmery:39,5 × 22 × 11 cm

  • telo z jedného kusu tlakovo liateho hliníka
  • kvalitný nepriľnavý povrch
  • sklenené pokrievky s aróma knobom môžete dať do rúry

Profesionálny pekáč so sklenenou pokrievkou je ideálny na zdravé varenie bez tuku a pochutnajú si aj alergici. Pekáč má kvalitný nepriľnavý povrch PREMIUM Dark Brown a je vyrobený z jedného kusu tlakovo liateho hliníka (vrátane úchytov). Je tiež vybavený celoindukčným dnom pokrytým nepriľnavým žiaruvzdorným povrchom. Je teda vhodný na pečenie v rúre a na všetky typy sporákov vrátane indukcie. Možno umývať v umývačke riadu.

Materiál: hliník s nepriľnavým povrchom, pokrievka - sklo

Rozmery: d. 39,5 x š. 22 x v. 11 cm, hrúbka steny 2,2 mm     

Pekáč Banquet Premium Dark Máte veľkú rodinu a súčasne radi trávite veľa času v kuchyni pri varení? Potom sa perfektným pomocníkom pre vás stane pekáč Premium Dark od značky Banquet. Pri varení alebo pečení nemusíte mať strach, že sa vám pokrm pripáli, pretože pekáč má špeciálny nepriľnavý povrch , ktorý je odolný aj voči poškriabaniu. Celý hrniec je tiež odolný aj proti nárazu, takže sa nemusíte báť, že keď by vám náhodou vypadol z ruky na zem, že by sa mu niečo stalo. Súčasťou pekáča je sklenená pokrievka, s ktorou budete mať maximálny prehľad o tom, čo sa vo vnútri deje.

Produkt Pekáč s nepriľnavým povrchom PREMIUM Dark Brown BANQUET 5,7 l označuje EAN kód 8591022395233.

Pekáč s nepriľnavým povrchom PREMIUM Dark Brown BANQUET 5,7 l - parametre produktu

Pekáč s nepriľnavým povrchom PREMIUM Dark Brown BANQUET 5,7 l - história ceny a dostupnosti

Pekáč s nepriľnavým povrchom PREMIUM Dark Brown BANQUET 5,7 l - ďalšie zaujímavé produkty

Pekáč s nepriľnavým povrchom PREMIUM Dark Brown BANQUET 5,7 l - ako nakúpiť najvýhodnejšie?