PATTEX WOOD SUPER 3 - Vodovzdorné disperzné lepidlo 0,25 kg

PATTEX WOOD SUPER 3 - Vodovzdorné disperzné lepidlo 0,25 kg

PATTEX WOOD SUPER 3 - Vodovzdorné disperzné lepidlo 0,25 kg

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PATTEX WOOD SUPER 3 - Vodovzdorné disperzné lepidlo 0,25 kg - popis produktu

Vodovzdorné disperzné lepidlo na montážne a konštrukčné lepenie v interiéri aj exteriéri napr. okná, dvere, na veľkoplošné lepenie (lepenie vrstvených lisovaných dosiek na drevotrieskové dosky na parapety) a na lepenie škár (napr. na kuchynskej pracovnej doske). Má vysokú pevnosť spoja a odoláva vode.Má takmer neobmedzené použitie aj pre náročné druhy drevín. Príprava podkladu Povrch musí byť suchý, zbavený prachu a mastnoty.Plochy musia do seba presne zapadať.Špeciálne druhy drevín ako napr. tíkové drevo umyte rozpúšťadlom.Vlhkosť dreva musí byť v rozmedzí 8-12%.Vyššia vlhkosť predlžuje dobu vytvrdnutia. Aplikácia Jednostranne v tenkej vrstve štetcom, plastovou stierkou, valčekom na lepidlo alebo strojovým zariadením na nanášanie lepidla. Na tvrdé drevo, masívne, ako aj exotické dreviny sa odporúča obojstranný nános. Lepidlo nesmie prísť do styku s pracovnými nástrojmi s obsahom železa (nebezpečenstvo zafarbenia). Lepené plochy spojte počas otvorenej doby a zalisujte, napr. svorkami. Pri lisovaní za tepla spracovávajte materiál až po ochladení (t.j. cca po 2 hodinách).Otvorená doba závisí od teploty v miestnosti, vlhkosti vzduchu a dreva, hrúbky nánosu lepidla. Pri teplote +23°C je otvorená doba cca 12 min. Diely spojte, kým je lepidlo ešte vlhké.Hodnota pH Pattex Super 3 je cca 3. Pri špeciálnych druhoch dreva nie je spôsobená žiadna zmena zafarbenia, pokiaľ nebolo lepidlo nanášané kovovými, železo obsahujúcimi nástrojmi.Zmenu zafarbenia odstránite podľa okolností 2 – 3% vodným roztokom kyseliny šťaveľovej. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia (CLP):Podráždenie očí kategória 2H319 Spôsobuje vážne podráždenie očí. Prvky označovania Prvky označovania (CLP):Výstražný piktogramVýstražné slovo: Pozor Výstražné upozornenia H319 Spôsobuje vážne podráždenie očí.Doplňujúce informácie Obsahuje konzervant (y): Zmes izotiazolínov 3:1 (CIT/MIT). Môže vyvolať alergickú reakciu.Obsahuje Benzisothiazolinone. Môže vyvolať alergickú reakciu. Bezpečnostné upozornenia P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.Prevencia:P262 Zabráňte kontaktu s očami, pokožkou alebo odevom.P280 Noste ochranné rukavice/ochranné okuliare.Odozva:P305+P351+P338 PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Iná nebezpečnosť Žiadne pri riadnom používaní.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB).

Lepidlo PATTEX Super 3, 250 g:Vysokoodolné a pevné disperzné lepidlo PATTEX Super 3 využijete pri lepení dreva, ale aj kože, papiera, lepenky aj iného materiálu. Lepidlo je vodovzdorné, neobsahuje žiadne rozpúšťadlá a a možno ho použiť ako v interiéri, tak aj v exteriéri. Po vytvrdnutí je lepidlo úplne transparentné. Lepidlo je balené v plastovej fľaši s praktickým aplikátorom. Balenie obsahuje 250 g lepidla PATTEX Super 3.Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX Super 3, 250 gLepidlo PATTEX na lepenie dreva a príbuzných materiálovMožno ho použiť aj na kožu, papier, lepenku a inéLepidlo je vodovzdornéVysoká pevnosť spojaBez rozpúšťadielPre interiér aj exteriérPo vytvrdnutí je transparentnéBalené v plastovej fľaši s aplikátoromBalenie obsahuje 250 g lepidla PATTEX Super 3Návod na použitie:Lepené povrchy očistite, osušte a zbavte mastnoty. Lepidlo nanášajte rovnomerne v tenkej vrstve štetcom, plastovou stierkou, valčekom alebo strojovým prístrojom na nanášanie lepidla. Nevystavujte dlhému odvetraniu, lepidlo musí byť pri lepení ešte mokré. Lepené časti stlačte k sebe a stiahnite svorkami alebo zaťažte ťažkým predmetom. Zaťaženie nechajte aspoň 20 minút.Skladovanie:Lepidlo skladujte v originálnom uzavretom obale v suchom a chladnom prostredí. Chráňte pred teplotami nižšími ako 5 °C.

Vodovzdorné disperzné lepidlo na lepenie dreva a príbuzných materiálov, ktoré sú vystavené vyššej vlhkosti alebo krátkodobému pôsobeniu vody. Vyznačuje sa vysokou pevnosťou a odolnosťou proti vysokým teplotám. OBLASŤ POUŽITIA na montážne a konštrukčné lepenie v interiéri aj exteriéri, napr. okná, dvere lamelovanie okenných hranolov veľkoplošné lepenie, napr. lepenie vrstvených lisovaných dosiek na drevotrieskové dosky na parapety lepenie škár, napr. na kuchynské pracovné dosky, ako aj na všetky druhy lepenia vo vnútorných priestoroch so silným klimatickým kolísaním a vlhkostným zaťažením VLASTNOSTI vysoká pevnosť spoja vodovzdorný vodotesné lepenie tepelná odolnosť spoja podľa Watt 91>7N/mm2 takmer neobmedzené využitie aj pre náročné druhy drevín pridaním tvrdidla Ponal D4 – je možné po dobu 8 hodín dosiahnuť kvalitu EN204/D4 po uplynutí 8 hodín sa lepidlo vracia na kvalitu EN204/D3

Tento produkt nájdete v skupine Tmelové lepidla, je v ponuke značky PATEX, PATTEX v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk, Alza.sk, eFarby.sk.

Produkt PATTEX WOOD SUPER 3 - Vodovzdorné disperzné lepidlo 0,25 kg má EAN kód 5997272367885.

PATTEX WOOD SUPER 3 - Vodovzdorné disperzné lepidlo 0,25 kg - parametre produktu

PATTEX WOOD SUPER 3 - Vodovzdorné disperzné lepidlo 0,25 kg - história ceny a dostupnosti

PATTEX WOOD SUPER 3 - Vodovzdorné disperzné lepidlo 0,25 kg - ďalšie zaujímavé produkty

PATTEX WOOD SUPER 3 - Vodovzdorné disperzné lepidlo 0,25 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?