PATTEX WOOD STANDARD - Lepidlo na všetky druhy dreva 0,25 kg

PATTEX WOOD STANDARD - Lepidlo na všetky druhy dreva 0,25 kg

PATTEX WOOD STANDARD - Lepidlo na všetky druhy dreva 0,25 kg

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PATTEX WOOD STANDARD - Lepidlo na všetky druhy dreva 0,25 kg - popis produktu

Univerzálne lepidlo na montážne lepenie kolíkových a čapových spojov, pera a drážky, na lepenie škár a veľkoplošných materiálov. Lepidlo odoláva starnutiu a spoj je po vytvrdnutí pružný a priehľadný.Nespôsobuje zafarbenie dreva a odoláva vode. Príprava podkladu Lepené plochy upravte tak, aby boli čisté, lícovali a presne do seba zapadali.Špeciálne druhy drevín ako napr. tíkové drevo očistite pomocou rozpúšťadla.Vlhkosť dreva by sa mala pohybovať v rozmedzí 8-12%.Vyššia vlhkosť dreva predlžuje dobu vytvrdnutia lepidla. Aplikácia Jednostranne v tenkej vrstve štetcom, plastovou stierkou, valčekom na lepidlo alebo strojovým zariadením na nanášanie lepidla. Na tvrdé drevo, masívne, ako aj exotické dreviny odporúčame obojstranný nános. Lepidlo nesmie prísť do styku s pracovnými nástrojmi s obsahom železa (nebezpečie zafarbenia). Lepené plochy spojte počas otvorenej doby a zalisujte, napr. svorkami.Čistenie náradia Pracovné nástroje po skončení prác očistite studenou vodou. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP). Prvky označovania Prvky označovania (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP). Doplňujúce informácie  Obsahuje konzervant (y): Zmes izotiazolínov 3:1 (CIT/MIT). Môže vyvolať alergickú reakciu.Obsahuje Benzisothiazolinone. Môže vyvolať alergickú reakciu. Bezpečnostné upozornenia P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P262 Zabráňte kontaktu s očami, pokožkou alebo odevom.Iná nebezpečnosť Žiadne pri riadnom používaní.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB)

Lepidlo PATTEX Standard 250 g:Či už ste domáci majster chystajúci sa vyrobiť drevenú poličku alebo len chcete opraviť prasknutú drevenú stoličku, šikovným pomocníkom je špeciálne lepidlo na drevo PATTEX Standard. Lepidlo je vhodné pre všetky druhy dreva a ďalej tiež na kožu, papier, lepenku, textil aj polystyrén. Lepidlo možno použiť na lepenie čapových a kolíkových spojov, pera a drážky. PATTEX Standard sa vyznačuje svojou vysokou lepiacou silou. Po vytvrdnutí je transparentné. Balenie obsahuje 250 g lepidla PATTEX Standard. Lepidlo je bez rozpúšťadiel.Kľúčové vlastnosti disperzného lepidla PATTEX Standard 250 gDisperzné lepidlo PATTEX Standard na drevoNa báze vodyNa lepenie všetkých druhov drevaVhodné tiež na kožu, papier, lepenku, textil a polystyrénNa lepenie čapových a kolíkových spojov, pera a drážkyVysoká lepiaca silaPo vytvrdnutí transparentnéNeobsahuje rozpúšťadláBalenie obsahuje 250 g lepidla PATTEX StandardNávod na použitie:Povrchy očistite, zbavte mastnoty a osušte. Lepidlo nanášajte jednostranne v tenkej vrstve štetcom, valčekom na lepidlo alebo strojovým nástrojom na nanášanie lepidla. Ak lepíte tvrdé drevo, nanášajte lepidlo obojstranne. Nevystavujte dlhému odvetraniu, lepidlo musí byť pi lepení ešte mokré. Stlačte obidve lepené časti k sebe a zalistujte svorkami alebo zaťažte ťažkým predmetom. 

Pattex Wood Standard je disperzné lepidlo na báze vody vhodné na lepenie všetkých druhov dreva, vrátane tvrdého dreva, kože, papiera, lepenky, textilu a polystyrénu. Na lepenie čapových a kolíkových spojov, perodrážky. VLASTNOSTI vysoká pevnosť spoja vhodné na montážne, škárové a plošné lepenie odoláva vode podľa EN 204/D2 odoláva starnutiu spoj po vytvrdnutí pružný a priehľadný nespôsobuje zafarbenie dreva (ani pri drevinách obsahujúcich tanín) OBLASTI POUŽITIA montážne lepenie kolíkových a čapových spojov, pera a drážky lepenie škár (masívne drevo) veľkoplošných materiálov, dosiek HPL, lisovaných drevovláknitých dosiek

Tento produkt nájdete v skupine Tmelové lepidla, je v ponuke značky PATEX, PATTEX v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk, Alza.sk, eFarby.sk.

Produkt PATTEX WOOD STANDARD - Lepidlo na všetky druhy dreva 0,25 kg má priradený EAN kód 5997272367809.

PATTEX WOOD STANDARD - Lepidlo na všetky druhy dreva 0,25 kg - parametre produktu

PATTEX WOOD STANDARD - Lepidlo na všetky druhy dreva 0,25 kg - história ceny a dostupnosti

PATTEX WOOD STANDARD - Lepidlo na všetky druhy dreva 0,25 kg - ďalšie zaujímavé produkty

PATTEX WOOD STANDARD - Lepidlo na všetky druhy dreva 0,25 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?