PATTEX WOOD EXPRESS D2 - Lepidlo na drevo a laminát 0,75 kg

PATTEX WOOD EXPRESS D2 - Lepidlo na drevo a laminát 0,75 kg

PATTEX WOOD EXPRESS D2 - Lepidlo na drevo a laminát 0,75 kg

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PATTEX WOOD EXPRESS D2 - Lepidlo na drevo a laminát 0,75 kg - popis produktu

Rýchlotvrdnúce lepidlo na montážne a konštrukčné lepenie v interiéri aj exteriéri napr. okná, dvere alebo lamelovanie okenných hranolov. Odoláva starnutiu, vode a nespôsobuje zafarbenie dreva.Zároveň je použiteľné aj na veľkoplošné lepenie alebo na lepenie škár. Príprava podkladu Podklad musí byť suchý, zbavený prachu a mastnoty.Špeciálne druhy drevín napr. tíkové drevo umyte rozpúšťadlom.Vlhkosť dreva musí byť v rozmedzí 8-12%.Vyššia vlhkosť predlžuje dobu tvrdnutia lepidla. Aplikácia Jednostranne v tenkej vrstve štetcom, plastovou stierkou, valčekom na lepidlo alebo strojovým zariadením na nanášanie lepidla. Na tvrdé a masívne drevo sa odporúča obojstranný nános. Lepidlo nesmie prísť do styku s pracovnými nástrojmi s obsahom železa (nebezpečie zafarbenia). Lepené plochy spojte počas otvorenej doby a zalisujte napr. svorkami. Hodnota pH Pattex Express je cca 7. Pri špeciálnych druhoch dreva nie je spôsobená žiadna zmena zafarbenia, pokiaľ nebolo lepidlo nanášané kovovými, železo obsahujúcimi nástrojmi.Zmenu zafarbenia odstránite podľa okolností 2 až 3% vodným roztokom kyseliny šťaveľovej. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP). Prvky označovania Prvky označovania (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP). Doplňujúce informácie Obsahuje konzervant(y): Zmes izotiazolínov 3:1 (CIT/MIT). Môže vyvolať alergickú reakciu.Obsahuje 1,2-benzizitiazol-3(2H)-ón. Môže vyvolať alergickú reakciu. Bezpečnostné upozornenia P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P262 Zabráňte kontaktu s očami, pokožkou alebo odevom.Iná nebezpečnosť Žiadne pri riadnom používaní.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB).

Lepidlo PATTEX Express 250 g:Či už ste domáci majster chystajúci sa vyrobiť drevenú poličku alebo len chcete opraviť prasknutú drevenú stoličku, šikovným pomocníkom je špeciálne lepidlo na drevo PATTEX Express. Ide o rýchlo tvrdnúce lepidlo, ktoré je vhodné na rýchle lepenie všetkých druhov dreva i laminátu. Lepidlo je po vytvrdnutí transparentné, elastické a odoláva vode aj starnutiu. PATTEX Express už po 5 minútach vytvára pevný spoj. Balenie obsahuje 250 g disperzného lepidla PATTEX Express. Lepidlo je bez rozpúšťadiel a nespôsobuje zafarbenie dreva.Kľúčové vlastnosti disperzného lepidla PATTEX Express 250 gŠpeciálne disperzné lepidlo PATTEX Express na drevoNa rýchle lepenie všetkých druhov dreva a laminátovVhodné tiež lepenie čapových a kolíkových spojov, dýh a drážokRýchlo tvrdnúcePo 5 minútach vytvára pevný spojPo vytvrdnutí je transparentné a elastickéOdoláva starnutiu aj vodeNespôsobuje zafarbenie drevaNeobsahuje rozpúšťadláBalenie obsahuje 250 g lepidla PATTEX ExpressNávod na použitie:Lepidlo nanášajte v tenkej vrstve štetcom, plastovou stierkou, valčekom na lepidlo alebo strojovým prístrojom na nanášanie lepidla. Povrchy, ktoré chcete lepiť, by mali byť očistené, suché a bez mastnoty. Ak budete lepiť tvrdé drevo, aplikujte lepidlo obojstranne. Lepené drevo nevystavujte dlhému odvetraniu, lepidlo musí byť pri lepení ešte mokré. Lepené časti stlačte k sebe a zalisujte svorkami, prípadne zaťažte ťažkým predmetom. Zaťažené ponechajte aspoň 5 minút.

Pattex Wood Express je lepidlo určené na rýchle lepenie dreva, laminátov a ďalších materiálov. Už po 5 minútach vytvára pevný spoj, neobsahuje rozpúšťadlá. VLASTNOSTI veľmi krátka doba vytvrdnutia stredne viskózne vhodná na montážne a plošné lepenie, škárovanie odoláva vode podľa EN 204/D2 odoláva starnutiu nespôsobuje zafarbenie dreva (aj pri drevinách obsahujúcich tanín) OBLASTI POUŽITIA, rýchle montážne lepenie, napr. kolíkových a čapových spojov, pera a drážky, lepenie škár (masívne drevo), veľkoplošné lepenie (vrstvené dosky HPL z lisovaných hmôt, lisované drevovláknité dosky a pod.), dyhovanie hrán a materiálov z PVC, ABS a na zadnej strane neošetrených, príp. neobrúsených polyesterových hrán

Produkt PATTEX WOOD EXPRESS D2 - Lepidlo na drevo a laminát 0,75 kg patrí do skupiny produktov Tmelové lepidla, je v ponuke značky PATEX, PATTEX v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk, Alza.sk, eFarby.sk.

Produkt PATTEX WOOD EXPRESS D2 - Lepidlo na drevo a laminát 0,75 kg popisuje EAN kód 5997272367847.

PATTEX WOOD EXPRESS D2 - Lepidlo na drevo a laminát 0,75 kg - parametre produktu

PATTEX WOOD EXPRESS D2 - Lepidlo na drevo a laminát 0,75 kg - história ceny a dostupnosti

PATTEX WOOD EXPRESS D2 - Lepidlo na drevo a laminát 0,75 kg - ďalšie zaujímavé produkty

PATTEX WOOD EXPRESS D2 - Lepidlo na drevo a laminát 0,75 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?