Tommee Tippee Closer To Nature Micro-steam sterilizátor do mikrovlnnej rúry 1 ks

Tommee Tippee Closer To Nature Micro-steam sterilizátor do mikrovlnnej rúry 1 ks

Tommee Tippee Closer To Nature Micro-steam sterilizátor do mikrovlnnej rúry 1 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,66 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tommee Tippee Closer To Nature Micro-steam sterilizátor do mikrovlnnej rúry 1 ks - popis produktu

Sterilizátor fliaš Parný sterilizátor do mikrovlnnej rúry C2N:Chráňte zdravie vašich ratolestí a používajte moderné sterilizátor od popredného výrobcu Tommee Tippee. Tento produkt ponúka jednoduchú a rýchlu sterilizáciu za pomocou mikrovlnnej rúry, a to až štyroch fľaštičiek len za štyri minúty! Čím menej času strávite u samotného čistenie detského riadu, tým viac času môžete venovať svojim najbližším. Ľahká a kompaktná sada obsahuje jednu 150ml fľašu Closer to Nature, silikónové cumlík, kliešte na cumlíky a samotný sterilizátor. Praktická sada možno vďaka svojim rozmerom 275 × 278 × 153 mm (Š x V x H) skladovať takmer kdekoľvek - v samotnej mikrovlnnej rúre, v kuchynskej skrinke či v príručnej batožine na cestách. Ergonomický dizajn umožňuje aj ľahkú manipuláciu - 360 stupňové držadlo zostane vždy chladné a ponúka tak bezproblémové vybratí z mikrovlnnej rúry.Chráňte zdravie vašich ratolestí a používajte moderný sterilizátor od popredného výrobcu Tommee Tippee. Tento produkt ponúka jednoduchú a rýchlu sterilizáciu za pomocou mikrovlnnej rúry, a to až štyroch fľaštičiek len za štyri minúty! Čím menej času strávite čistením detského riadu, tým viac času môžete venovať svojim najbližším. Ľahká a kompaktná súprava obsahuje silikónový cumlík, kliešte na cumlíky a samotný sterilizátor. Praktickú sadu možno vďaka svojim rozmerom 275 × 278 × 153 mm (Š x V x H) skladovať takmer kdekoľvek - v samotnej mikrovlnnej rúre, v kuchynskej skrinke či v príručnej batožine na cestách. Ergonomický dizajn umožňuje aj ľahkú manipuláciu - 360 stupňové držadlo zostane vždy chladné a ponúka tak bezproblémové vybratie z mikrovlnnej rúry.Kľúčové vlastnostiKompletná sterilizácia až 4 fľaštičiek od 4 do 8 minút (podľa príkonu mikrovlnky)Súprava obsahujúca sterilizátor, cumlík a kliešte na cumlíkySkladné rozmery sterilizátora - 275 × 278 × 153 mm (Š x V x H)Ergonomický a kompaktný dizajnUrčené pre deti do 3 rokovNeobsahuje bisfenol 

Tommee Tippee Closer To Nature Micro-steam, 1 ks, Sterilizátory fliaš a cumlíkov pre deti, Ako získať absolútnu istotu, že fľaštičky a cumlíky pre vaše dieťatko sú naozaj hygienicky čisté? Odpoveďou je sterilizátor fliaš a cumlíkov Tommee Tippee Closer To Nature Micro-steam. Funguje na princípe pôsobenia vysokej teploty, čo je spoľahlivý a rokmi preverený spôsob, na ktorý rodičia nedajú dopustiť. Vlastnosti: rýchly – sterilizuje do pár minút účinný – spotrebuje malé množstvo vody vhodný na cesty priestorný sterilizuje všetky typy dojčenských fliaš a príslušenstva Obsah sady: klieštiky 1 ks Closer to Nature Anytime 0-6 m cumlík 1 ks Použitie: Do určeného miesta sterilizátora vlejte vodu a vložte sterilizátor do mikrovlnnej rúry. Vložte fľaše a cumlíky do sterilizátora. Podľa návodu zvoľte optimálny výkon mikrovlnnej rúry, nastavte časovač a zapnite. Sterilizované veci vyberte pomocou klieští.

Ľahký, kompaktný sterilizátor umožňuje jednoduchú a rýchlu sterilizáciu až 4 fliaš a doplnkov počas cca 4-8 minút (podľa príkonu mikrovlnky). Obsah zatvoreného sterilizátora zostáva sterilný po dobu 24 hodín. Kompaktná veľkosť umožňuje jeho použitie aj na cestách. Navrhnutý špeciálne pre fľaše Closer to Nature. Balenie obsahuje: sterilizátor, silikónové cumlík 0-6m a kliešte na cumlíky. Neobsahuje bisfenol.

Tommee Tippee Sterilizátor do mikrovlnnej rúry Sterilizátor do mikrovlnnej rúry Tommee Tippee je ľahký, rýchly, kompaktný a ľahko použiteľný. Pojme až 4 fľaše a doplnky. Cyklus sterilizácie trvá 4-8 minút, podľa nastavenia mikrovlnnej rúry.

Na tovare nie sú viditeľné žiadne známky použitia a je vo výbornom stave. Pôvodný obal môže chýbať alebo byť ľahko poškodený.

Produkt Tommee Tippee Closer To Nature Micro-steam sterilizátor do mikrovlnnej rúry 1 ks patrí do skupiny produktov Mikrovlnné rúry, patrí pod značku Tommee Tippee, veľkosť je 1 ks, v ponuke predajcu Notino.sk, Alza.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Tommee Tippee Closer To Nature Micro-steam sterilizátor do mikrovlnnej rúry 1 ks má priradený EAN kód 5010415236104.

Tommee Tippee Closer To Nature Micro-steam sterilizátor do mikrovlnnej rúry 1 ks - parametre produktu

Veľkosť
Určenieunisex
KategóriaObaly, Šťavy, Cumlíky, Mikrovlnné rúry, Sterilizátory
ZnačkaTommee Tippee
Veľkosť1 ks
Určenieunisex
E-shopNotino.sk, Alza.sk
EAN5010415236104

Tommee Tippee Closer To Nature Micro-steam sterilizátor do mikrovlnnej rúry 1 ks - história ceny a dostupnosti

Tommee Tippee Closer To Nature Micro-steam sterilizátor do mikrovlnnej rúry 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Tommee Tippee Closer To Nature Micro-steam sterilizátor do mikrovlnnej rúry 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?