Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+ GV9620E0

Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+ GV9620E0

Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+ GV9620E0

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+ GV9620E0 - popis produktu

Rýchle a účinné žehlenie Žehlička s parným generátorom Pro Express Ultimate [+] prináša profesionálnu účinnosť vďaka kombinácii najsilnejšieho parného výkonu a novej technológie Smart Steam. Inteligentný snímač, ktorý rozpozná pohyb žehličky a automaticky reguluje paru, poskytuje dokonalý zážitok zo žehlenia. So svojím jedinečným parným výkonom a inteligentnými modernými funkciami je nová žehlička TEFAL PRO EXPRESS ULTIMATE [+] vysoko technologicky zdatným spojencom, ktorý zaručuje ten najlepší zážitok zo žehlenia pre dokonalé výsledky bez námahy. Technológia Smart Steam Technológia Smart Steam je inteligentné čidlo, ktoré sleduje pohyby vašej žehličky a automaticky reguluje paru pre dokonalé žehlenie. Profesionálna účinnosť Najvýkonnejšia žehlička s parným generátorom s vysokotlakovou technológiou bojlera na výrobu pary s tlakom až 8 bar od značky Tefal. Poskytnite svojim odevom dokonalú starostlivosť Vďaka unikátnej dvojitej ochrane môžete byť úplne bez obáv: ochranný systém Protect System premieňa kvapky a unikajúcu vodu na paru a chráni proti škvrnám, zberač vodného kameňa zasa uľahčuje odstraňovanie usadenín. Výkonný parný ráz Intenzívny parný ráz si poradí aj s najodolnejšími záhybmi a je ideálny pri žehlení silných látok. Dokonalé výsledky Dokonalá technológia naparovania optimalizuje spotrebu vody a poskytuje mimoriadny nepretržitý parný výkon 180 g/min. Zakaždým tak podáva skvelé výsledky a uľahčuje rozžehlenie záhybov. Praktická vyberateľná nádržka na vodu Vyberateľnú nádržku na vodu možno plniť kedykoľvek počas žehlenia. Mimoriadne tenká žehliaca plocha Durilium AirGlide Autoclean Nová technológia Durilium AirGlide poskytuje najlepšiu kĺzavosť spomedzi výrobkov Tefal, čo prináša rýchle a nenáročné žehlenie, vďaka 33 % zvýšeniu klzkosti, a dlhodobý výkon. Intuitívny ovládací panel na dosah ruky Vysoko intuitívny ovládací panel, teraz prakticky umiestnený na rukoväti, ponúka 5 predvolených nastavení pre voľbu ideálnej kombinácie pary a teploty pre všetky druhy látok. Jednoduché a bezpečné prenášanie Ochranný kryt pre jednoduché a bezpečné prenášanie a skladovanie. Háčik na dvere Pre vaše žehlenie na poslednú chvíľu môžete použiť tento háčik na dvere pre jednoduché vertikálne naparovanie. Určené na jednoduchú opravu. Rýchle a lacné dodanie náhradných dielov po dobu 10 rokov+, 6 500 servisných stredísk na celom svete.

Parný generátor, technológia Smart Steam predstavuje inteligentný senzor, ktorý rozpozná pohyb vašej žehličky a zaistí automatické dávkovanie pary pre dokonalý zážitok zo žehlenia. Parná stanica s intenzívnym parným rázom až 650 g za minútu pre nepopddajné záhyby a hrubé látky.

Produkt Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+ GV9620E0 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Smart elektronika, patrí pod značku Tefal, v ponuke predajcu Planeo.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parné generátory, vyrába ho značka Tefal, nájdete ho v e-shope Planeo.sk.

Produkt Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+ GV9620E0 má priradený EAN kód 3121040073599.

Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+ GV9620E0 - parametre produktu

Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+ GV9620E0 - história ceny a dostupnosti

Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+ GV9620E0 - ďalšie zaujímavé produkty

Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+ GV9620E0 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?