Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM - telové mlieko 200 ml + 50 ml ZADARMO

Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM - telové mlieko 200 ml + 50 ml ZADARMO - popis produktu

Mlieko po opaľovaní PANTHENOL 10 % Swiss Premium telové mlieko 200 + 50 ml zdarma:Telové mlieko s chladivými účinkami od poprednej lekárskej švajčiarskej firmy, to je Panthenol 10 % Swiss Premium telové mlieko. Je účinné najmä na regeneráciu a hydratáciu podráždenej pokožky. Vysoký 10 % obsah účinnej látky D-panthenolu je vhodne doplnený o širokú škálu vitamínov. Toto zloženie zaručuje tiež antioxidačné, hydratačné aj regeneračné účinky a napomáha tiež k regenerácii kožných buniek či ako zábrana proti hyperpigmentácii. Aloe vera navyše zmierňuje prejavy pri podráždení pokožky. Je ideálne predovšetkým ako ochrana pokožky po opaľovaní a toto mlieko je tiež vhodné pre jemnú detskú pokožku aj pre mužov. Praktické balenie s obsahom 250 ml.Kľúčové vlastnosti telového mlieka Panthenol 10 % Swiss Premium, 250 mlHydratačné chladivé mlieko s hydratačnými a regeneračnými účinkami10 % účinnej látky D-panthenoluAloe vera pre zmiernenie podráždenia pokožkyVitamín A s antioxidačnými účinkamiVitamín D pre mladistvý vzhľadVitamín F pre regeneráciu kožných buniekVhodné aj pre citlivú detskú pokožkuŠetrné zintenzívnenie opálenia až o 33 %Obsah balenia 250 mlPoužitie:Ľahko rozotrieme na pokožku a necháme vstrebať.Skladovanie:Skladujte pri teplote 15 – 25 °C, chráňte pred priamym slnečným žiarením.Upozornenie:Ukladať mimo dosahu detí! Neaplikujte do očí a na sliznicu.Zloženie:AQUA, PANTHENOL, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PHENOXYETHANOL, CETEARETH-20, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, CETEARETH-12, CETYL PALMITATE, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHERYL ACETATE, ERGOSTEROL, LINOLENIC ACID, RETINYL PALMITATE.

Obsiahnutý D-Panthenol je nevyhnutný pre udržanie zdravej pokožky, pri prevencii vzniku a rozvoja vrások a ďalších prejavov starnutia kože. Vitamín A pôsobí proti škodlivým účinkom voľných radikálov, spomaľuje starnutie pokožky, aktivuje proces obnovy kožných buniek. Vitamín D pomáha pri zachovávaní zdravého a mladistvého vzhľadu pokožky. Vitamín E chráni bunky proti poškodeniu voľnými radikálmi a pomáha tak spomaľovať proces starnutia. Vitamín F podporuje regeneráciu buniek pokožky, pôsobí proti tvorbe vrások.

Vlastnosti:

  • Príjemne chladí, účinne regeneruje a vyživuje suchú a podráždenú pokožku po opaľovaní, pobyte v soláriu alebo v chlórovanej vode.
  • Ľahko sa rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastné stopy.
  • Výrobok bol dermatologicky testovaný a neobsahuje parabény.
  • Je vhodný pre deti aj pre citlivú pokožku.

Použitie:

Dostatočné množstvo ľahko rozotrieme na pokožke a necháme vstrebať

Upozornenie: 

Uskladňovať mimo dosahu malých detí. Neaplikujte do očí a na sliznicu. Skladujte pri teplote 15-25°C, chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Swiss Panthenol 10% PREMIUM, 250 ml, Podráždená pokožka a svrbenie unisex, Prípravok po opaľovaní Swiss Panthenol 10% PREMIUM poskytne vašej pleti potrebnú starostlivosť po pobyte na slnku. Vlastnosti: eliminuje škody spôsobené slnečným žiarením hĺbkovo pleť hydratuje pomáha pleti regenerovať poskytuje pleti okamžitú úľavu znižuje pocity pálenia a svrbenia ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebe Použitie: Používajte pravidelne po každom opaľovaní. Nanášajte v dostatočnom množstve na čistú pleť, ktorá bola vystavená slnečnému žiareniu. Nechajte vstrebať, neutierajte. Opakujte niekoľkokrát denne podľa potreby.

Panthenol mlieko po opaľovaní Obsah Panthenol SWISS PREMIUM: 250 ml Charakteristika Panthenol SWISS PREMIUM: účinne regeneruje a vyživuje suchú a podráždenú pokožku po opaľovaní, pobytu v soláriu alebo v chlórovanej vode vhodné pre citlivú pokožku unikátne zloženie s extra vysokým obsahom účinných látok D-panthenolu 10% a vitamínov A, D, E, F. Spôsob použitia Panthenol SWISS PREMIUM: Ľahko sa rozotrieme na pokožku a necháme mlieko vstrebať bez ďaľšieho rozotierania.

Kozmetický prípravok, ktorý regeneruje a vyživuje suchú a podráždenú pokožku po opaľovaní, pobytu v soláriu alebo v chlórovanej vode.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telové krémy, patrí značke Simply You, Simply You Pharmaceuticals, Simply You Pharmaceuticals a.s., Swiss, SWISS PREMIUM, je vyrobený vo veľkosti 250 ml, nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Iliek.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk, Alza.sk, Notino.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM - telové mlieko 200 ml + 50 ml ZADARMO je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové oleje, vyrába ho značka Simply You, Simply You Pharmaceuticals, Simply You Pharmaceuticals a.s., Swiss, SWISS PREMIUM, je vyrobený vo veľkosti 250 ml, v ponuke predajcu Benulekaren.sk, Iliek.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk, Alza.sk, Notino.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Telové mlieko, patrí značke Simply You, Simply You Pharmaceuticals, Simply You Pharmaceuticals a.s., Swiss, SWISS PREMIUM, je vyrobený vo veľkosti 250 ml, nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Iliek.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk, Alza.sk, Notino.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM - telové mlieko 200 ml + 50 ml ZADARMO popisuje EAN kód 8594059733177.

Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM - telové mlieko 200 ml + 50 ml ZADARMO - parametre produktu

Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM - telové mlieko 200 ml + 50 ml ZADARMO - história ceny a dostupnosti

Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM - telové mlieko 200 ml + 50 ml ZADARMO - ďalšie zaujímavé produkty

Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM - telové mlieko 200 ml + 50 ml ZADARMO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?