Pánska taška cez plece hnedá - Hexagona Edving

Pánska taška cez plece hnedá - Hexagona Edving

Pánska taška cez plece hnedá - Hexagona Edving

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska taška cez plece hnedá - Hexagona Edving - popis produktu

Pánska luxusná taška od francúzskej tašky Hexagona v modernom štýle. Taška je vyrobená z kvalitného hnedého nylonu, doplnená koženými prvkami. Pod chlopňou, ktorú dopĺňa jemné logo značky, nájdete dve vrecká na zips. V hlavnom priestore je priehradka na notebook, menšie priehradky na stranách, pútka na perá aj menšie vrecko na zips. Pevný, textilný popruh na nosenie cez plece, je nastaviteľný a dopĺňajú ho kožené detaily. Zadnej časti tašky nechýba vrecko na zips. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: áno Materiál: nylon, hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery: 37 x 30 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód: D76173

Produkt Pánska taška cez plece hnedá - Hexagona Edving je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Hexagona v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku Hexagona, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska taška cez plece hnedá - Hexagona Edving patrí do skupiny produktov Pánske tašky, patrí značke Hexagona, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánska taška cez plece hnedá - Hexagona Edving - parametre produktu

Pánska taška cez plece hnedá - Hexagona Edving - história ceny a dostupnosti

Pánska taška cez plece hnedá - Hexagona Edving - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska taška cez plece hnedá - Hexagona Edving - ako nakúpiť najvýhodnejšie?