Pánska kožená peňaženka čierna - Diviley Rouhan R

Pánska kožená peňaženka čierna - Diviley Rouhan R

Pánska kožená peňaženka čierna - Diviley Rouhan R

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 18 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka čierna - Diviley Rouhan R - popis produktu

Značka Diviley prináša móde skvelé športové doplnky. Momentálne prichádza, spoločne s naším eshopom, s kolekciou lacných, napriek tomu kvalitných, peňaženiek! Pýtate sa - kožená a taká cena? Áno! Kožená peňaženka za nízku cenu! Jedná sa o hovädziu kožu z oblasti brucha dobytka. Menšie škvrny, matné sfarbenie či menšie odreninky nie sú vady. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Peňaženka má čiernu farbu a červený detail na prednej strane. Je voľná, ponúkne dve hlbšie vrecká na bankovky, kapsičku so zipsom, kapsičku s cvočkom na mince a dva bloky na kreditné karty a doklady, ten možno zopnúť cvočkom. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 9,5 x 12,5 x 3,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: - Kód tovaru: GTB-3119

Produkt Pánska kožená peňaženka čierna - Diviley Rouhan R patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Diviley v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske peňaženky, patrí značke Diviley, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená peňaženka čierna - Diviley Rouhan R patrí do skupiny produktov Športové doplnky, vyrába ho značka Diviley, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený male.

Pánska kožená peňaženka čierna - Diviley Rouhan R - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka čierna - Diviley Rouhan R - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka čierna - Diviley Rouhan R - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka čierna - Diviley Rouhan R - ako nakúpiť najvýhodnejšie?