Pánska elegantná kožená čierna peňaženka - Delami Rodel

Pánska elegantná kožená čierna peňaženka - Delami Rodel

Pánska elegantná kožená čierna peňaženka - Delami Rodel

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska elegantná kožená čierna peňaženka - Delami Rodel - popis produktu

Hitom medzi peňaženkami na našom e-shope je peňaženka Rodel od Delami. Je dizajnovo skvelo spracovaná. Obsahuje všetky potrebné kapsičky na karty, doklady, drobné mince aj bankovky. Urobí tak radosť každému mužovi za rozumnú cenu. Materiál: teľacia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 9 x 12,5 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dlža popruhu: -  Kód tovaru: BAGL03124

Produkt Pánska elegantná kožená čierna peňaženka - Delami Rodel patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske peňaženky, patrí značke Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska elegantná kožená čierna peňaženka - Delami Rodel je možné nájsť medzi produktmi v skupine Malé peňaženky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska elegantná kožená čierna peňaženka - Delami Rodel - parametre produktu

Pánska elegantná kožená čierna peňaženka - Delami Rodel - história ceny a dostupnosti

Pánska elegantná kožená čierna peňaženka - Delami Rodel - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska elegantná kožená čierna peňaženka - Delami Rodel - ako nakúpiť najvýhodnejšie?