OZOBOT EVO biely

OZOBOT EVO biely

OZOBOT EVO biely

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 306,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

OZOBOT EVO biely - popis produktu

Robot OZOBOT EVO biely:Zábavná a nevšedná forma, ako deti naučiť základy programovaniaZoznámte sa s Ozobotom Evo – malým robotom, ktorý bude deti sprevádzať svetom programovania pomocou webového editora OzoBlockly – to všetko kreatívnou a zábavnou formou. Ozobot Evo sa osvedčí nielen ako inteligentná hračka, ale aj ako premyslená edukatívna pomôcka využiteľná v škole aj vo voľnočasových krúžkoch. Robotík neustále poblikáva sústavou farebných LED diód, komunikuje cez Bluetooth 4.0 s dosahom až 10 metrov a dokonca je možné ovládať ho na diaľku pomocou bezplatnej aplikácie pre smartfóny a tablety.Ozobot Evo (biely) a jeho kľúčové vlastnostiOzobot Evo pre malých aj veľkýchRýchle a ľahké programovanie intuitívnym editorom OzoBlocklyRozvoj kreativity a logického mysleniaUčí základom programovania a robotikyAutonómny režim správaniaOvládané pohybyBatéria vydrží hodinuOzobot Evo vyniká kompaktnými rozmermiNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Spontánny minibot Ozobot Evo s inteligentnou výbavouFunkcia audio playbacku a autonómneho správania spôsobí, že robotík Ozobot Evo bezprostredne po prvom zapnutí začne jazdiť sem a tam, vydávať smiešne zvuky a blikať. Infračervené senzory, ktoré nájdete na prednej aj zadnej strane Ozobota Evo, zabezpečujú, že nenarazí do prekážky. Spodné senzory zase zodpovedajú za vodiace línie a rozlišovanie farieb, čím ovplyvňujú nielen zmenu farby LED diód, ale predovšetkým správne čítanie farebných príkazov – tzv. Ozokódov.Vďaka silnej batérii pobeží Ozobot Evo až hodinuIntuitívne a vizuálne prehľadné ovládanie webového editora OzoBlockly vychádza z osvedčeného Google Blockly. Jednotlivé príkazy do seba zapadajú ako puzzle a tie konzistentné je možné vrstviť na seba. OzoBlockly je možné otvoriť v ľubovoľnom webovom prehliadači bez ohľadu na platformu. Programujte na robotovi Ozobot Evo všetko od pohybu cez svetelné efekty až po zložité podmienené úkony. Dobite Ozobota Evo cez micro USB port na jeho chrbte a sledujte, ako na jedno nabitie vydrží pracovať až hodinu.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Tento produkt nájdete v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky OZOBOT v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt OZOBOT EVO biely patrí do skupiny produktov Interaktívne hračky, je v ponuke značky OZOBOT, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt OZOBOT EVO biely popisuje EAN kód 852636005672.

OZOBOT EVO biely - parametre produktu

OZOBOT EVO biely - história ceny a dostupnosti

OZOBOT EVO biely - ďalšie zaujímavé produkty

OZOBOT EVO biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?