Ratanová ošatka na prípravu chleba pr. 25 cm

Ratanová ošatka na prípravu chleba pr. 25 cm

Ratanová ošatka na prípravu chleba pr. 25 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ratanová ošatka na prípravu chleba pr. 25 cm - popis produktu

Okrúhla ošatka na kysnutie chleba z pedigu. Ošatka má priemer 25 cm, výšku 8 cm a je vhodná na 700 g múky - 1,25 kg chlieb.

Ošatka je vhodná na kysnutie cesta zarobeného na tradičný chlieb, ktorý v ošatke rovnomerne vykysne a natvaruje sa do guľatého tvaru. Bochník po vyklopení na plech získa nielen pravidelný tvar, ale aj ľahko zdobený povrch. Pred vložením cesta do ošítky bochník aj formu dôkladne posypte múkou.Okrúhla ošatka na prípravu domáceho chleba vám pomôže pripraviť dokonalé čerstvé domáce pečivo. Využijete ju na kysnutie cesta, uskladnenie chleba, servírovanie pečiva aj ako dekoráciu. Tva

Ošatka na chlieb ORION ratan guľatý priemer 25 cm:Potrebujete v kuchyni vhodnú nádobu na potraviny, ktorá vzbudí príjemný dojem aj u vašich hostí? Ošatka na chlieb ORION, ktorú zdobí prútený štýl, naservíruje všetky dobroty takmer bez práce. Svoje miesto v nej nájdu rôzne druhy pečiva. Nie je iba na prezentáciu jedla, ale aj na pečenie svojho vlastného chleba. S ošatkou na kysnutie chleba dosiahnete, že vaše domáce pečivo bude výnimočne čerstvé a lahodné. Kvalitným materiálom použitým na jej výrobu je ratan. Určite sa vám zapáči aj jej hnedá farba. Výška ošatky na chlieb ORION má 8 cm. V priemere má 25 cm. Kľúčové prednosti ošatky na chlieb ORION ratan guľatý priemer 25 cm Ošatku na chlieb ORION dolaďuje prútený dizajn Je určená na pečivo S ošatkou na kysnutie chleba sa vám podarí vyrobiť dokonalé a čerstvé domáce pečivo Jej materiál tvorí ratan Ošatka na chlieb meria na výšku 8 cm Priemer: 25 cm Výrobku dominuje farba hnedá Ošatka na chlieb ORION sa bude vynímať v každej kuchyni

Skúsiť doma upiecť voňavý kváskový chlieb alebo jednoduchší chlieb s použitím pekárskeho droždia, nebude problém. Receptov je všade dosť, navyše stačí, keď chlieb pečiete s láskou. Guľatá ošatka z pedigu uľahčí prípravu domáceho chleba, navyše kváskový chlieb kysne dosť dlho a vďaka nej sa cesto sformuje a získa tradičný reliéf bochníka.

Využijete ju po ľahkom vysypaní múkou na kysnutie cesta, ale aj na uskladnenie chleba, servírovanie pečiva aj ako dekoráciu. Tvar a štruktúra ošatky sa odtlačí do cesta a vytvorí tak klasický vzhľad bochníka. Pri použití 750 g múky je možné upiecť chlieb hmotnosti cca 1,5 kg.

Materiál: Prírodný pedig

Rozmery:

  • Výška (cm): 8
  • Priemer (cm): 25
  • Hmotnosť (g): 228

Upozornenie: Ošatky sa nenamáčajú, iba sa nechajú uschnúť, prípadne ich môžete vykefovať.

Okrúhla ošatka skvele pomôže s prípravou pečiva. Hodí sa na kysnutie cesta, uskladnenie potravín, servírovanie, ale aj ako jednoduchá dekorácia. Štruktúra materiálu a jeho tvar zanecháva svoju stopu v kysnutí cesta a vaše malé bochníčky budú vyzerať ako od pekára. Ošatky nemajú rady vodu, preto ich nechajte po použití iba dobre vyschnúť, prípadne ich vykefujte. Materiál: prírodný pedig.Ideálne na kysnutie cestaVhodné na servírovanie pečiva, uskladnenie potravín alebo ako dekoráciaPrírodný materiál pedig

Produkt Ratanová ošatka na prípravu chleba pr. 25 cm patrí do skupiny produktov Skladovanie potravín, je v ponuke značky ORION, veľkosť je pr. 25 cm, vo farebnej verzii prírodná, v ponuke predajcu Vitanella.sk, Alza.sk, 4home.sk, Dedoma.sk, SvetCukrárov.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Prírodný ratan, je v ponuke značky ORION vo veľkosti pr. 25 cm, farebná verzia je prírodná v ponuke e-shopu Vitanella.sk, Alza.sk, 4home.sk, Dedoma.sk, SvetCukrárov.sk.

Produkt Ratanová ošatka na prípravu chleba pr. 25 cm označuje EAN kód 8592381128913.

Ratanová ošatka na prípravu chleba pr. 25 cm - parametre produktu

Netto hmotnosť500 g
Tvar ošatekKulatá ošatka
Použitínevhodné do myčky nádobí
DistribuceSK
KategóriaPotraviny, Misky, Skladovanie potravín, Prírodný ratan, Droždie
ZnačkaORION
Veľkosťpr. 25 cm
Farbaprírodná
E-shopVitanella.sk, Alza.sk, 4home.sk, Dedoma.sk, SvetCukrárov.sk
EAN8592381128913

Ratanová ošatka na prípravu chleba pr. 25 cm - história ceny a dostupnosti

Ratanová ošatka na prípravu chleba pr. 25 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Ratanová ošatka na prípravu chleba pr. 25 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?