APTUS Apto-Flex sirup pre psov a mačky 500 ml

APTUS Apto-Flex sirup pre psov a mačky 500 ml

APTUS Apto-Flex sirup pre psov a mačky 500 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

APTUS Apto-Flex sirup pre psov a mačky 500 ml - popis produktu

Charakteristika: Prípravok obsahuje ideálnu kombináciu tradičných látok používaných pre podporu chrupaviek a väzov (glukozamín sulfát, chondroitín sulfát, MSM), ku ktorým je pridaná kyselina hylurónová. Preventívne podávanie: U veľkých psov, športujúcich psov, starších zvierat, šteniat rýchlo rastúcich plemien psov - výživa, ochrana a regenerácia chrupaviek a väzov v kĺboch, zlepšenie pohyblivosti, prevencia artritídy.

Terapeutické podávanie: Po chirurgických ortopedických zákrokoch, pri dyspláziách kĺbov, pri osteoartritídach, pri bolestiach pohybového systému - urýchlenie a podpora hojenia, zníženie bolestivosti pri pohybe, zlepšenie pohyblivosti kĺbov, spomalenie progresu artrózy.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Gravidita a laktácia: Pred podaním sa poraďte s veterinárnym lekárom alebo lekárnikom.Dávkovanie: Dĺžka podávania závisí na indikácii. Pri preventívnom podávaní užívajte 3 mesiace, potom mesiac pauza a toto opakujte. Pri terapeutickom podávaní používajte prípravok trvalo. Celková dávka by mala byť rozdelená na niekoľko menších dávok (2-3 dávky) buď priamo do tlamy alebo rozmiešané v krmive.

Pes:

  • (0-10kg) 2,5 ml
  • (10-20kg) 5 ml
  • (20-40kg) 10 ml
  • (40-60kg) 15 ml

Mačka:

  •  2,5-5 ml/ na mačku

Dodržujte doporučené dávkovanie! Zloženie: Hydrolyzovaný kolagén 14000 mg, MSM (metylsulfonylmetán) 1000 mg, Glukozamín sulfát 800 mg, Chondroitín sulfát 400 mg, Kyselina hyalurónová 140 mg, Brusnicový extrakt 100 mg, Invertný sirup 70% 50 g, Kyselina citrónová 1,12 g, Karamel 0,5 g, Sorban draselný 0,13 gUpozornenie: Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Aptus Apto-flex veterinárny sirup 500 ml Sirup Aptus Apto-Flex je veterinárny doplnok stravy určený na výživu kĺbov psov a mačiek. Obsahuje aktívne látky v podobe hydrolyzovaného kolagénu, MSM (metylsulfonylmetán), glukozamín sulfátu, chondroitín sulfátu, kyseliny hyalurónovej a výťažku z brusníc.

Kĺbová výživa pre psov a mačky, zaisťujúca výživu a regeneráciu chrupaviek a väzov.

Tento produkt nájdete v skupine Doplnky výživy, je v ponuke značky Aptus, ORION Pharma v ponuke e-shopu MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk.

Produkt APTUS Apto-Flex sirup pre psov a mačky 500 ml patrí do skupiny produktov Výživové doplnky, patrí značke Aptus, ORION Pharma, nájdete ho u predajcu MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky stravy, patrí značke Aptus, ORION Pharma, nájdete ho v e-shope MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk.

Produkt APTUS Apto-Flex sirup pre psov a mačky 500 ml má EAN kód 6432100015600.

APTUS Apto-Flex sirup pre psov a mačky 500 ml - parametre produktu

APTUS Apto-Flex sirup pre psov a mačky 500 ml - história ceny a dostupnosti

APTUS Apto-Flex sirup pre psov a mačky 500 ml - ďalšie zaujímavé produkty

APTUS Apto-Flex sirup pre psov a mačky 500 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?