Organizér na make-up RD4643, čierna

Organizér na make-up RD4643, čierna

Organizér na make-up RD4643, čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Organizér na make-up RD4643, čierna - popis produktu

Rúž, očné tiene a maskara sú so všestranným kozmetickým organizérom vždy po ruke. Organizér na make-up sa skladá z 3 akrylových boxov a zaisťuje poriadok na toaletnom stolíku. V 6 zásuvkách je prehľadne uložená nielen kozmetika, ale aj vaše šperky. Protišmykové nožičky tiež poskytujú bezpečnú oporu. Praktickú kozmetickú vežu v ​​kúpeľni alebo spálni, jednotlivo alebo naskladanú, využijete na líčenie, doplnky a mnoho ďalšieho.Celkové rozmery V x Š x H: cca 29 x 23,5 x 14 cmPrázdna hmotnosť: cca 2 kgVyrobené z akryluRôzne farby10024643

Produkt Organizér na make-up RD4643, čierna patrí do skupiny produktov Očné tiene, patrí pod značku RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Očný make-up, patrí značke RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Organizér na make-up RD4643, čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kozmetické kufríky od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Organizér na make-up RD4643, čierna - parametre produktu

Organizér na make-up RD4643, čierna - história ceny a dostupnosti

Organizér na make-up RD4643, čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Organizér na make-up RD4643, čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?