Orava ACC-20 mobilná klimatizácia

Orava ACC-20 mobilná klimatizácia

Orava ACC-20 mobilná klimatizácia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Orava ACC-20 mobilná klimatizácia - popis produktu

Mobilná klimatizácia ORAVA ACC-20:Mobilná klimatizácia je príjemným osviežením v sparných dňoch najmä v bytoch, kde je problém s inštaláciou klimatizačnej jednotky nastálo. Ideálna je najmä do podkrovných bytov, domácností s malými deťmi, pre seniorov či všade tam, kde chcete mať príjemne prostredie aj v lete. Má dostatočný výkon na chladenie interiérov s rozlohou 10 - 15 m2. Kľúčové vlastnostiUrčená do miestností s rozlohou 10 až 15 m2Nízka spotreba24-hodinový časovačObsahuje ekologický chladiaci plyn R410A4 kolieska a integrovaná rukoväť pre ľahkú manipuláciuHorizontálne a vertikálne nastavenie sklonu lamielTichý nočný režim SLEEPNeoceniteľný spoločníkOvládanie klimatizácie je jednoduché, stačí ju zapnúť, nastaviť a postaviť tam, kam potrebujete. Súčasťou je diaľkový ovládač s displejom, ktorý zobrazuje údaje o teplote aj 24-hodinovom časovači. Vďaka nemu si môžete chladenie nastaviť tak, aby ste mali doma, po príchode z práce príjemné ovzdušie. Bonusom je prijateľná hlučnosť 56 dB aj veľmi dobrá spotreba energie, vďaka čomu patrí do energetickej triedy A. Klimatizácia má tri režimy chodu. Samozrejmosťou je chladenie, sušenie alebo čistenie vzduchu. Rozhodne poteší možnosť nastavenia teploty v rozpätí od 17 do 30°C. Neoddeliteľnou súčasťou je dostatočne veľký ovládací LEDkový panel, ktorý zobrazuje nastavenej teploty, aktuálny režim, funkciu spánku (sleep) a rýchlosť ventilátora. Tichý nočný režim SLEEP oceníte najmä v horúcich letných dňoch, kedy klimatizácia môže ochladzovať miestnosť celú noc a ešte vás ochráni pred prechladnutím. Používateľov určite poteší, že táto mobilná klimatizácia je opatrená flexibilnou hadicou s variabilnou dĺžkou na odvod teplého vzduchu, uzatvárateľným odtokom pre kondenzovanú vodu a okennú tesniacu doskou na pripojenie hadice teplého vyfukovaného vzduchu do posuvných okien.

MOBILNÁ KLIMATIZÁCIA. Mobilná klimatizácia vhodná na okamžité použitie bez náročnej inštalácie.. V horúcich letných dňoch sa v súčasnosti tešia obľube mobilné klimatizácie, ktoré odvádzajú teplo z vnútorných do

Produkt Orava ACC-20 mobilná klimatizácia má priradený EAN kód 8586016722324.

Orava ACC-20 mobilná klimatizácia - parametre produktu

Orava ACC-20 mobilná klimatizácia - história ceny a dostupnosti

Orava ACC-20 mobilná klimatizácia - ďalšie zaujímavé produkty

Orava ACC-20 mobilná klimatizácia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?