ONDILO ICO inteligentný monitor bazénu WiFi + Bluetooth

ONDILO ICO inteligentný monitor bazénu WiFi + Bluetooth

ONDILO ICO inteligentný monitor bazénu WiFi + Bluetooth

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ONDILO ICO inteligentný monitor bazénu WiFi + Bluetooth - popis produktu

Detektor hladiny vody ONDILO ICO inteligentný monitor bazénu WiFi + Bluetooth: Máte na záhrade bazén a máte starosti s udržaním kvality vody? V tom prípade je pre vás ako stvorený monitor bazéna ONDILO ICO, ktorý sa postará o kvalitu vody po celú sezónu. Neustále monitoruje stav vody v bazéne a skrze WiFi či Bluetooth zasiela namerané dáta priamo do mobilnej aplikácie vo vašom telefóne. ONDILO ICO je vybavený celkom štyrmi senzormi, ktoré merajú pH, teplotu, množstvo dezinfekcie, ale aj vodivosť vody, vďaka čomu ľahko zistíte koncentráciu solí a minerálov. Kľúčové vlastnosti inteligentného monitora bazéna ONDILO ICOPre analýzu vody v bazéneŠtyri vymeniteľné senzoryPersonalizované odporúčania a radyVhodný do všetkých typov bazénovĽahké a jednoduché nastaveniePripojenie prostredníctvom WiFi a BluetoothOcenenie CES Innovation Awards 2017Aplikácia ICO zadarmo pre inteligentné telefóny so systémom iOS (od verzie 8.0) a Android Majte bazén pod kontrolou kdekoľvek na sveteStav vody vo svojom bazéne budete vďaka ONDILO ICO môcť sledovať odkiaľkoľvek 24 hodín denne a 7 dní v týždni. Toto inteligentné zariadenie vie tiež okrem iného predpovedať počasie, merať zásaditosť a tvrdosť vody. Vďaka týmto parametrom bude údržba bazénu o niečo ľahšia a predídete zakalenej vode, podráždeniu kože v dôsledku predávkovania vody chemikáliami a ďalšími problémami spojenými s kvalitou vody. Toto zariadenie navyše poskytuje personalizované odporúčania pre správne a včasné dávkovanie produktov. Na jedno nabitie zvládne aj celú sezónuJednotlivé senzory sú navyše ľahko vymeniteľné. S ONDILO ICO môžete bez problémov neustále plávať v bazéne. Spĺňa certifikáciu IP68 a nevadí mu ani úplné potopenie. Nabíjanie je rovnaké ako mobilných telefónov – stačí ho pripojiť (pomocou Micro USB kábla) do siete a nabiť. Na jedno nabitie zvládne celú sezónu.Doplňujúce informácie:Verzia Bluetooth:4.0Dosah Bluetooth:10 mHmotnosť:700 gRozmery:15 × 11,6 cmVstup:DC 5 VObsah balenia:ONDILO ICO inteligentný monitor bazéna WiFi + BluetoothNabíjací Micro USB kábel

Produkt ONDILO ICO inteligentný monitor bazénu WiFi + Bluetooth patrí do skupiny produktov Inteligentné záhrady, patrí pod značku Ondilo, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt ONDILO ICO inteligentný monitor bazénu WiFi + Bluetooth je označený EAN kódom 3701168000006.

ONDILO ICO inteligentný monitor bazénu WiFi + Bluetooth - parametre produktu

ONDILO ICO inteligentný monitor bazénu WiFi + Bluetooth - história ceny a dostupnosti

ONDILO ICO inteligentný monitor bazénu WiFi + Bluetooth - ďalšie zaujímavé produkty

ONDILO ICO inteligentný monitor bazénu WiFi + Bluetooth - ako nakúpiť najvýhodnejšie?