OMK1 sterilný očný roztok 1x10 ml

OMK1 sterilný očný roztok 1x10 ml

OMK1 sterilný očný roztok 1x10 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,79 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

OMK1 sterilný očný roztok 1x10 ml - popis produktu

Obsah OMK1 očný roztok OMK1 očný roztok 10 ml Charakteristika OMK1 očný roztok Zdravotnícka pomôcka - očný roztok obsahujúci 2 % citikolínu a 0,2 % kyseliny hyaluronovej s vysokou molekulovou hmotnosťou. Vďaka prítomnosti citikolínu ponúka štrukturálnu podporu pri obnove celistvosti membrán buniek postihnutých očnými degeneratívnymi procesmi, ako je napríklad glaukóm. Roztoky obsahujúce kyselinu hyaluronovú umožňujú tiež zabezpečiť vhodné mikroprostredie pre obnovujúce procesy na povrchu oka v prípade poškodenia rohovkového a spojovkového epitelu. Kyselina hyaluronová, ktorá sa získava biotechnologickou výrobou a dáva roztokom mukomimetické, mukoadhezívne a viskoelastické vlastnosti, ktoré sú užitočné pre zvýšenie stability slzného filmu, zvlhčuje povrch oka, ktorý ostáva lubrikovaný, hydratovaný a chránený. Prípravok obsahuje 0,01 % benzalkonium chloridu. Prípravok: sa používa ako prídavná liečba k liečbe znižujúcej vnútroočný tlak u pacientov s glaukómom, poskytuje úľavu očiam pri podráždení, pálení a pocitu cudzieho telesa v oku, ktoré sú spôsobené faktormi životného prostredia, operáciou oka/očí alebo zápalom spojoviek. Dávkovanie OMK1 očný roztok 1 kvapka 3x denne, podľa potreby. Upozornenie Nepoužívať v prípade alergie na ktorúkoľvek zložku prípravku. Je potrebné vyhnúť sa kontaktu oka s kvapkadlom. Po aplikácii môže prechodne dôjsť k rozmazanému videniu. Pri činnostiach vyžadujúcich ostré videnie sa odporúča po aplikácii počkať niekoľko sekúnd. V prípade používania ďalších očných prípravkov alebo liekov je potrebné dodržať medzi jednotlivými aplikáciami interval 10 – 15 minút. Po prvom otvorení spotrebovať do 30 dní. Uchovávať mimo dohľadu a dosahu detí. Príbalový leták OMK1 očný roztok

Omk1 Sterilný očný roztok 10 ml Zdravotnícka pomôcka - očný roztok obsahujúci 2 % citikolínu a 0,2 % kyseliny hyaluronovej s vysokou molekulovou hmotnosťou.

Tento produkt nájdete v skupine Starostlivosť o oči, je v ponuke značky Omikron Italia S.r.l., OMK, Omk1, v ponuke predajcu Benulekaren.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt OMK1 sterilný očný roztok 1x10 ml patrí do skupiny produktov Očné kvapky, vyrába ho značka Omikron Italia S.r.l., OMK, Omk1, v ponuke predajcu Benulekaren.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt OMK1 sterilný očný roztok 1x10 ml je označený EAN kódom 8051414160141.

OMK1 sterilný očný roztok 1x10 ml - parametre produktu

OMK1 sterilný očný roztok 1x10 ml - história ceny a dostupnosti

OMK1 sterilný očný roztok 1x10 ml - ďalšie zaujímavé produkty

OMK1 sterilný očný roztok 1x10 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?