OMISAN Sodyal Roztok na kontaktné šošovky komplexný 1x50 ml

OMISAN Sodyal Roztok na kontaktné šošovky komplexný 1x50 ml

OMISAN Sodyal Roztok na kontaktné šošovky komplexný 1x50 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,39 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

OMISAN Sodyal Roztok na kontaktné šošovky komplexný 1x50 ml - popis produktu

Obsah Sodyal Roztok na kontaktné šošovky OMISAN Sodyal Roztok na kontaktné šošovky 50 ml Charakteristika Sodyal Roztok na kontaktné šošovky Roztok šošovky dezinfikuje, uchováva, čistí, lubrikuje, oplachuje a odstraňuje proteíny. Naplňte púzdro novým roztokom, šošovky vložte do púzdra a dobre uzatvorte. Pre dôkladnú dezinfekciu ponechajte šošovky v roztoku najmenej 4 hodiny. Šošovky pred aplikáciou dôkladne opláchnite čistým roztokom. Po použití fľašku dobre zatvorte a chráňte pred zdrojmi tepla. Koncovku nevystavujte žiadnym dotykom, hrozí riziko kontaminácie. Komplexný roztok (All in one solution) na všetky druhy kontaktných šošoviek. Obsahuje hyaluronat sodný a tým má predlženú dobu lubrikácie a hydratácie. Napomáha dezinfikovať, čistiť, chrániť, hydratovať, lubrikovať a oplachovať kontaktné šošovky. Použitie Sodyal Roztok na kontaktné šošovky Pri používaní postupujte podľa príbalového letáka. Čistými rukami aplikujte šošovky do očí. Po vybratí šošovky vložte do púzdra a zalejte doplna roztokom. Nechajte min. 4 hodiny pôsobiť roztok pre dokonalú dezinfekciu. Po vybratí z púzdra šošovky roztokom riadne opláchnite. Príbalový leták Sodyal Roztok na kontaktné šošovky

Biokompatibilný roztok na kontaktné šošovky. Obsahuje hyaluronat sodný a tým má predlženú dobu lubrikácie a hydratácie. Napomáha uchovávať, čistiť, hydratovať, lubrikovať a oplachovať kontaktné šošovky.

Sodyal roztok All in One na komplexnú starostlivosť pre všetky typy kontaktných šošoviek. Vhodný aj pre veľmi citlivé oči vďaka svojmu zloženiu a hlavne Hyaluronátu sodnému s veľmi účinnou lubrikáciou.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Starostlivosť o oči, je v ponuke značky Omisan, OMISAN Farmaceutici s.r.l., Sodyal, v ponuke predajcu Iliek.sk, Benulekaren.sk, Lieky24.sk.

Produkt OMISAN Sodyal Roztok na kontaktné šošovky komplexný 1x50 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kontaktné šošovky od značky Omisan, OMISAN Farmaceutici s.r.l., Sodyal v ponuke e-shopu Iliek.sk, Benulekaren.sk, Lieky24.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Roztoky na kontaktné šošovky, je v ponuke značky Omisan, OMISAN Farmaceutici s.r.l., Sodyal, nájdete ho u predajcu Iliek.sk, Benulekaren.sk, Lieky24.sk.

Produkt OMISAN Sodyal Roztok na kontaktné šošovky komplexný 1x50 ml popisuje EAN kód 8015658001097.

OMISAN Sodyal Roztok na kontaktné šošovky komplexný 1x50 ml - parametre produktu

OMISAN Sodyal Roztok na kontaktné šošovky komplexný 1x50 ml - história ceny a dostupnosti

OMISAN Sodyal Roztok na kontaktné šošovky komplexný 1x50 ml - ďalšie zaujímavé produkty

OMISAN Sodyal Roztok na kontaktné šošovky komplexný 1x50 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?