PHYSIOMER KIDS nosový sprej izotonický, s obsahom morskej vody 1x115 ml

PHYSIOMER KIDS nosový sprej izotonický, s obsahom morskej vody 1x115 ml

PHYSIOMER KIDS nosový sprej izotonický, s obsahom morskej vody 1x115 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PHYSIOMER KIDS nosový sprej izotonický, s obsahom morskej vody 1x115 ml - popis produktu

Obsah PHYSIOMER KIDS PHYSIOMER KIDS na čistenie a zvlhčenie 115 ml Charakteristika PHYSIOMER KIDS Physiomer Kids nosový čistiaci sprej umožňuje čistenie nosa Vášho dieťaťa {od 3 rokov} čím nielen bojujete proti zápalu nosovej sliznice, ale zároveň zabraňujete rozšíreniu zápalu do uší, nosových dutín a celých dýchacích ciest. Použitie: - jemne odstraňuje nadbytočný hlien, nečistoty a dráždivé látky z nosovej sliznice pri nádche a upchatom nose - zvlhčuje nosovú sliznicu a pomáha potlačiť nosovú infekciu - zabraňuje rozšíreniu nosových infekcií do uší a dýchacích ciest. Physiomer Kids nosový čistiaci sprej umožňuje čistenie nosa Vášho dieťaťa {od 3 rokov} čím nielen bojujete proti zápalu nosovej sliznice, ale zároveň zabraňujete rozšíreniu zápalu do uší, nosových dutín a celých dýchacích ciest. Zloženie PHYSIOMER KIDS Prírodná izotonická morská voda. Obsahuje 60 známych minerálov a stopových prvkov, vrátane vápnika, horčíka, železa, medi, mangánu, zinku, selénu atď, ktoré sa prirodzene vyskytujú v morskej vode. Dávkovanie PHYSIOMER KIDS Jedno vstrieknutie do každej nosovej dierky 1 krát denne ako súčasť dennej hygieny. Pri nádche a upchatom nose zvýšte dávkovanie na jedno vstrieknutie 2-4 krát denne do každej nosovej dierky. Použitie PHYSIOMER KIDS - jemne odstraňuje nadbytočný hlien, nečistoty a dráždivé látky z nosovej sliznice pri nádche a upchatom nose - zvlhčuje nosovú sliznicu a pomáha potlačiť nosovú infekciu - zabraňuje rozšíreniu nosových infekcií do uší a dýchacích ciest.

Naše nosné spreje pomôžu tak vám, ako aj vašim najmenším. Pretože sú 100 % prírodné a nenávykové, môžu ich bez obáv používať aj tehotné a dojčiace ženy a tiež ľudia trpiaci alergiami. Deti dýchajú najmä nosom, preto im môže jeho upchatie alebo výtok spôsobiť problémy. Doprajte im kvalitné dýchanie a chráňte ich pred potenciálnou infekciou. Stačí len vstreknúť Physiomer baby do oboch nosných dierok a odstrániť hlien. Prečistí nosné dutiny a postará sa o ich správne fungovanie Zbaví vás nadmerného množstva hlienu Tlmí príznaky ochorenia horných dýchacích ciest Zmierni pocit suchej nosnej sliznice Pomôže zregenerovať nosnú sliznicu

Nosový sprej:

  • jemne odstraňuje nadbytočný hlien, nečistoty a dráždivé látky z nosovej sliznice pri nádche a upchatom nose,
  • zvlhčuje nosovú sliznicu a pomáha potlačiť nosovú infekciu,
  • zabraňuje rozšíreniu nosových infekcií do uší a dýchacích ciest.

Nosový sprej izotonický s morskou vodou. Prevlhčuje sliznicu nosa, odhlieňuje a uvoľňuje nosové dutiny. Predchádza šíreniu infekcií do oblasti ucha.

Jemne zbavuje nosovú sliznicu od nečistôt a dráždivých látok, odstraňuje nadbytočný hlien v prípade nádchy a upchatého nosa.

PHYSIOMER Kids je izotonický, sterilný nosový čistiaci sprej z morskej vody s koncentráciou soli 9 g / l.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Prírodná kozmetika od značky Laboratoire de la Mer, Laboratoire de la Mer, Av. Du Général Patton Saint, Omega Pharma, OMEGA PHARMA a.s., Physiomer v ponuke e-shopu Benulekaren.sk a je určený pre deti, unisex.

Produkt PHYSIOMER KIDS nosový sprej izotonický, s obsahom morskej vody 1x115 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detská kozmetika, patrí pod značku Laboratoire de la Mer, Laboratoire de la Mer, Av. Du Général Patton Saint, Omega Pharma, OMEGA PHARMA a.s., Physiomer, v ponuke predajcu Benulekaren.sk a je vhodný pre deti, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Detská výživa, je v ponuke značky Laboratoire de la Mer, Laboratoire de la Mer, Av. Du Général Patton Saint, Omega Pharma, OMEGA PHARMA a.s., Physiomer v ponuke e-shopu Benulekaren.sk a je prispôsobený pre deti, unisex.

Produkt PHYSIOMER KIDS nosový sprej izotonický, s obsahom morskej vody 1x115 ml je označený EAN kódom 3564300000766.

PHYSIOMER KIDS nosový sprej izotonický, s obsahom morskej vody 1x115 ml - parametre produktu

PHYSIOMER KIDS nosový sprej izotonický, s obsahom morskej vody 1x115 ml - história ceny a dostupnosti

PHYSIOMER KIDS nosový sprej izotonický, s obsahom morskej vody 1x115 ml - ďalšie zaujímavé produkty

PHYSIOMER KIDS nosový sprej izotonický, s obsahom morskej vody 1x115 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?