Panthenol Omega 10% D-Panthenol After-Sun Mousse 150 ml prípravok po opaľovaní unisex

Panthenol Omega 10% D-Panthenol After-Sun Mousse 150 ml prípravok po opaľovaní unisex - popis produktu

Sprej s vysokým obsahom D-panthenolu a komplexom vitamínov A, E, F je určený na ošetrenie pokožky podráždenej slnečným žiarením alebo inak namáhanej.

Nielenže efektívne podporuje regeneráciu pokožky, ale pri každej aplikácii tiež príjemne chladí.

Obsahuje 10% D-panthenolu pre maximálnu úľavu. Ľahko sa nanáša na citlivé miesta. Rýchlo sa vstrebáva a nelepí na pokožke.

Chladivý sprej poskytuje citlivej pokožke maximálne šetrnú starostlivosť.

Použitie:

Sprej sa aplikuje v tenkej vrstve podľa potreby niekoľkokrát denne. Vďaka forme spreja sa prípravok ľahko nanáša na celé telo.

Pre dosiahnutie extra chladivého efektu (ice effect) skladujte sprej pred použitím aspoň štyri hodiny v chladničke.

Obsah Panthenol pena v spreji: 150ml Charakteristika Panthenol pena v spreji: Starostlivosť po opaľovaní. Účinne ošetruje, regeneruje a chladí pokožku po spálení. Vysoký obsah Panthenolu zaisťuje rýchly nástup účinku. Ľahká forma spreja je vhodná pre aplikáciu na veľmi citlivé miesta. Bez parabénov, PEG a parafínov. Účinné látky: Panthenol 10%, Vitamíny A, E a F. Príbalový leták panthenol s ľadovým efektom

Altermed Panthenol Omega, 150 ml, Prípravky po opaľovaní na telo pre ženy, Prípravok po opaľovaní zaistí slnkom namáhanej pokožke potrebnú regeneráciu a upokojenie. Vlastnosti: upokojuje pokožku po opaľovaní znižuje pocity pálenia a svrbenia ošetruje a regeneruje Použitie: Po pobyte na slnku naneste rovnomerne na čistú pokožku celého tela.

Sprej po opaľovaní Panthenol Omega Chladivá pena v spreji 10 % 150 ml:Prináša úľavu začervenane a slnkom podráždenej pokožke vďaka obsahu rakytníka, napomáha upokojovať a regenerovať pokožku, obnovuje elasticitu pokožky. Obsahuje 9 % D-panthenolu pre maximálnu regeneráciu, obohatený o brazílsky parfum. Rýchlo sa vstrebáva.

Panthenol Omega pena v spreji s ľadovým efektom je sprej s vysokým obsahom D-panthenolu a komplexom vitamínov A, E, F, ktorý je určený na ošetrenie pokožky podráždenej slnečným žiarením alebo inak namáhanej.

Panthenol Omega 10% D-Panthenol After-Sun Mousse Prípravok po opaľovaní 150 ml

Tento produkt sa nachádza v kategórii Prípravky na opaľovanie od značky Altermed, Omega, Omega Altermed, Omega Panthenol, Omega Pharma, OMEGA PHARMA a.s., PANTHENOL omega vo veľkosti 150 ml, v ponuke predajcu Iliek.sk, Vivantis.sk, Notino.sk, Benulekaren.sk, Lieky24.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený female, unisex.

Produkt Panthenol Omega 10% D-Panthenol After-Sun Mousse 150 ml prípravok po opaľovaní unisex je možné nájsť medzi produktmi v skupine Opaľovacie prípravky, patrí pod značku Altermed, Omega, Omega Altermed, Omega Panthenol, Omega Pharma, OMEGA PHARMA a.s., PANTHENOL omega, veľkosť je 150 ml, nájdete ho v e-shope Iliek.sk, Vivantis.sk, Notino.sk, Benulekaren.sk, Lieky24.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený female, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Opaľovacie krémy, vyrába ho značka Altermed, Omega, Omega Altermed, Omega Panthenol, Omega Pharma, OMEGA PHARMA a.s., PANTHENOL omega, veľkosť je 150 ml, nájdete ho v e-shope Iliek.sk, Vivantis.sk, Notino.sk, Benulekaren.sk, Lieky24.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu a je vhodný female, unisex.

Produkt Panthenol Omega 10% D-Panthenol After-Sun Mousse 150 ml prípravok po opaľovaní unisex je označený EAN kódom 8594060895451.

Panthenol Omega 10% D-Panthenol After-Sun Mousse 150 ml prípravok po opaľovaní unisex - parametre produktu

Panthenol Omega 10% D-Panthenol After-Sun Mousse 150 ml prípravok po opaľovaní unisex - história ceny a dostupnosti

Panthenol Omega 10% D-Panthenol After-Sun Mousse 150 ml prípravok po opaľovaní unisex - ďalšie zaujímavé produkty

Panthenol Omega 10% D-Panthenol After-Sun Mousse 150 ml prípravok po opaľovaní unisex - ako nakúpiť najvýhodnejšie?