Arcocere Upokojujúci čistiaci olej po epilácii Aloe Bio (After-Wax CleansingOil) 150 ml

Arcocere Upokojujúci čistiaci olej po epilácii Aloe Bio (After-Wax CleansingOil) 150 ml

Arcocere Upokojujúci čistiaci olej po epilácii Aloe Bio (After-Wax CleansingOil) 150 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Arcocere Upokojujúci čistiaci olej po epilácii Aloe Bio (After-Wax CleansingOil) 150 ml - popis produktu

Arcocere After Wax Aloe, 150 ml, Prípravky po holení pre ženy, Prípravok Arcocere After Wax je určený na ošetrenie pokožky celého tela po epilácii alebo depilácii. Dodá vašej pokožke potrebnú výživu a hebkosť. Vlastnosti: upokojuje a regeneruje pokožku hydratuje pokožku minimalizuje zarastanie chĺpkov po ich odstránení dodáva pokožke hĺbkovú výživu Použitie: Krém naneste priamo na pokožku po holení, depilácii alebo epilácii.

Vysokokvalitný čistiaci olej po epilácii od talianskej značky Arcocere dôkladne odstráni zvyšný vosk. Pokožku zanechá osvieženú, zabráni vysúšaniu a poskytne protizápalové účinky. Výsledkom bude jemná, hladká a vyživená pokožka. Navyše príjemne vonia relaxačnou vôňou aloy.

Olej po depilácií je určený na nohy a ruky. Depilačný olej s výťažkom aloe vera je určený špeciálne pre zabránenie rýchleho rastu chĺpkov. 

Produkt Arcocere Upokojujúci čistiaci olej po epilácii Aloe Bio (After-Wax CleansingOil) 150 ml patrí do skupiny produktov Prípravky po holení, je v ponuke značky Arcocere, NechtovyRAJ vo veľkosti 150 ml, v ponuke predajcu Notino.sk, Vivantis.sk a je prispôsobený female, pre ženy, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Vody po holení od značky Arcocere, NechtovyRAJ, vo veľkosti 150 ml, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Vivantis.sk a je dizajnovaný female, pre ženy, unisex.

Produkt Arcocere Upokojujúci čistiaci olej po epilácii Aloe Bio (After-Wax CleansingOil) 150 ml patrí do skupiny produktov Špeciálne oleje, patrí pod značku Arcocere, NechtovyRAJ, veľkosť je 150 ml, v ponuke predajcu Notino.sk, Vivantis.sk a je prispôsobený female, pre ženy, unisex.

Produkt Arcocere Upokojujúci čistiaci olej po epilácii Aloe Bio (After-Wax CleansingOil) 150 ml je označený EAN kódom 8024908980051.

Arcocere Upokojujúci čistiaci olej po epilácii Aloe Bio (After-Wax CleansingOil) 150 ml - parametre produktu

Arcocere Upokojujúci čistiaci olej po epilácii Aloe Bio (After-Wax CleansingOil) 150 ml - história ceny a dostupnosti

Arcocere Upokojujúci čistiaci olej po epilácii Aloe Bio (After-Wax CleansingOil) 150 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Arcocere Upokojujúci čistiaci olej po epilácii Aloe Bio (After-Wax CleansingOil) 150 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?