Cattara Prenosné ohnisko Stromboli, pr. 45 cm

Cattara Prenosné ohnisko Stromboli, pr. 45 cm

Cattara Prenosné ohnisko Stromboli, pr. 45 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 38,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Cattara Prenosné ohnisko Stromboli, pr. 45 cm - popis produktu

Ohnisko Cattara STROMBOLI:Radi si posedíte pri otvorenom ohni, ale klasické ohnisko si na záhradu zaobstarať nemôžete alebo nechcete? Napriek tomu sa romantickej idylky večerného táboráka nemusíte vzdať. Ideálnym riešením pre takéto prípady je praktické prenosné ohnisko na drevo Cattara STROMBOLI, ktoré ľahko umiestnite na terasu, záhradu aj do menších vonkajších priestorov, a nezničíte si trávnik ani dlažbu. Robustná konštrukcia ohniska je vyrobená z kvalitnej ocele opatrenej čiernym náterom, vďaka ktorému ohnisko dobre odolá aj vysokým teplotám. Stabilitu ohniska STROMBOLI zabezpečujú štyri pevné nohy a okrúhly podstavec, ktorý zároveň slúži ako popolník. Vďaka kompaktnému tvaru, nízkej hmotnosti a ľahkej manipulácii si ohnisko pohodlne presuniete kamkoľvek sa vám to práve bude hodiť.Kľúčové vlastnosti ohniska Cattara STROMBOLIPrenosné ohnisko Cattaro STROBOLI vhodné na záhradu či terasuRobustná konštrukcia z kvalitnej ocele so silou 2 mmOkrúhly podstavec pre zaistenie stabilityPodstavec slúži zároveň ako popolníkVysoká teplotná odolnosťJednoduchá manipulácia s ohniskom STROMBOLITechnické parametre Cattara STROMBOLIPriemer ohniska: 45 cmVýška ohniska: 50 cmHrúbka materiálu: 2 mmHmotnosť: 5,6 kg 

Ohnisko Stromboli - 45 cm z kategórie Záhrada | Grily a krby | Koše na oheň kúpite na Kokiskashop.sk za 48.79 €. Konštrukcia ohniska je vyrobená z kvalitnej ocele o hrúbke 2 mm s vysokoteplotným čiernym náterom. Ohnisko so štyrmi nohami je doplnené o podstavec, ktorý slúži ako popolník a zároveň zaisťuje vysokú stabilitu. Technické údaje: priemer ohniska: 45 cm výška: 50 cm materiál: oceľ hrúbka materiálu: 2 mm Obsah balenia: 1 x ohnisko Stromboli - 45 cm

Ak si radi posedíte u otvoreného ohňa, ale nechcete si ničiť trávnik vo vašej záhrade, bude sa vám hodiť toto prenosné ohnisko, ktoré môžete využiť aj na terase. Konštrukcia je vyrobená z kvalitného materiálu s vysokoteplotným čiernym náterom. Okrem 4 nôh je ohnisko doplnené o podstavec, ktorý zaručí vysokú stabilitu.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné grily, je v ponuke značky Cattara, farebná verzia je ČIERNA v ponuke e-shopu Alza.sk, 4home.sk, Kokiskashop.sk.

Produkt Cattara Prenosné ohnisko Stromboli, pr. 45 cm patrí do skupiny produktov Záhradné ohniská, patrí značke Cattara, farebný variant je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Alza.sk, 4home.sk, Kokiskashop.sk.

Produkt Cattara Prenosné ohnisko Stromboli, pr. 45 cm má EAN kód 8591686130065.

Cattara Prenosné ohnisko Stromboli, pr. 45 cm - parametre produktu

Cattara Prenosné ohnisko Stromboli, pr. 45 cm - história ceny a dostupnosti

Cattara Prenosné ohnisko Stromboli, pr. 45 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Cattara Prenosné ohnisko Stromboli, pr. 45 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?