Off! Multi Insect repelent proti hmyzu rozprašovač 100 ml, Akcia

Off! Multi Insect repelent proti hmyzu rozprašovač 100 ml, Akcia

Off! Multi Insect repelent proti hmyzu rozprašovač 100 ml, Akcia

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Off! Multi Insect repelent proti hmyzu rozprašovač 100 ml, Akcia - popis produktu

Repelent OFF! Multi Insect, rozprašovač, 100 ml:Repelent OFF! Multi Insect v spreji poskytuje dlhodobú ochranu predovšetkým pred komármi, tigrími komármi, bodavými muchami, ovadmi a kliešťami. Vhodný pri športe a dlhšom pobyte v prírode, na výletoch, kempovaní, vodáctve, turistike, cykloturistike a ďalších vonkajších aktivitách, ale aj pri pobyte v trópoch. Dokáže vás pred dotieravým hmyzom chrániť až 8 hodín. OFF! Multi Insect s mechanickým rozprašovačom nanášajte na pokožku rovnomerne a vyhnite sa očiam a ústam. Určené dospelým a deťom od šiestich rokov. S účinnou látkou ikaridin s vynikajúcimi repelentnými účinkami, bezfarebné, bez zápachu a nespôsobuje podráždenie ako DEET.Kľúčové vlastnosti repelentu OFF! Multi Insect, rozprašovačOdpudzovač hmyzu OFF! Multi Insect je vhodný pri vonkajších aktivitách, ale aj pobytu v trópochRepelent odpudzuje predovšetkým komáre a to aj tropické, muchy, ovady a kliešteRepelent OFF! Multi Insect s mechanickým rozprašovačom sa ľahko aplikujeVďaka účinnej látke ikaridinu nespôsobuje podráždenie ako DEETUrčené pre dospelých a deti od 6 rokovÚčinná látka:Ikaridin 20 % (200 g/kg)Bezpečnostné upozornenie:Horľavina! Skladujte mimo dosahu detí!

Repelentný prípravok v mechanickom rozprašovači. Rozprašuje aj hore dnom. Vhodný pre deti od 2 rokov.

Poskytuje efektívnu ochranu kože proti:

  • komárom a tropickým komárom až 8 hodín
  • tigrím komárom až 6 hodín
  • bodavým muchám (ovadom) až 5 hodín
  • kliešťom až 8 hodín

Účinná látka: Icaridín 20 % (200 g/kg)Registračné číslo: bio/1312/D19/CCHLP

Biocídny výrobok„Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o výrobku.“

Nebezpečenstvo, výstražné upozornenia:H226 - Horľavá kvapalina a pary.H319 - Spôsobuje vážne podráždenie očí.

OFF!®  rozprašovač repelent v mechanickom rozprašovači chráni pokožku proti komárom, tropickým komárom a kliešťom až 8 hodín, tigrím komárom až 6 hodín, ovadom až 5 hodín.

Repelent proti kliešťom a komárom/ dokonca aj tropickým komárom/

Tento produkt nájdete v skupine Odpudzovače hmyzu, vyrába ho značka OFF!, Ostatní, Prime Time Production, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu, Dobrá-Miska.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt Off! Multi Insect repelent proti hmyzu rozprašovač 100 ml, Akcia patrí do skupiny produktov Spreje proti hmyzu, vyrába ho značka OFF!, Ostatní, Prime Time Production, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu, Dobrá-Miska.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt Off! Multi Insect repelent proti hmyzu rozprašovač 100 ml, Akcia má priradený EAN kód 5000204754469.

Off! Multi Insect repelent proti hmyzu rozprašovač 100 ml, Akcia - parametre produktu

Off! Multi Insect repelent proti hmyzu rozprašovač 100 ml, Akcia - história ceny a dostupnosti

Off! Multi Insect repelent proti hmyzu rozprašovač 100 ml, Akcia - ďalšie zaujímavé produkty

Off! Multi Insect repelent proti hmyzu rozprašovač 100 ml, Akcia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?