Nutrilon 5 Vanilla dojčenské mlieko

Nutrilon 5 Vanilla dojčenské mlieko

Nutrilon 5 Vanilla dojčenské mlieko

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nutrilon 5 Vanilla dojčenské mlieko - popis produktu

NUTRILON 5 Vanilla ProNutra (36 + mesiacov) detské mlieko 1x800 g Obsah NUTRILON 5 Vanilla ProNutra detské mlieko s príchuťou vanilky v prášku 1x800 g Charakteristika NUTRILON 5 Vanilla ProNutra Detská mliečna výživa v prášku s vanilkovou príchuťou. Výrobok je určený na osobitnú výživu malých detí od ukončeného 3. roku. Obsahuje: vitamíny A,C a D prispievajú k správnej funkcii imunitného systému, omega 3 mastné kyseliny, klinicky testovanú zmes oligosacharidov scGOS/lcFOS (9:1) Použitie NUTRILON 5 Vanilla ProNutra Čerstvá pitná voda sa prevarí a nechá v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C. Zodpovedajúce množstvo vody (270 ml) sa vleje do hrnčeka. Na dávkovanie sa použije priložená odmerka a prášok sa zarovná pomocou plastového pásika (vo vnútri obalu) na dosiahnutie presnej dávky. Prášok sa v odmerke nestláča. Do vody sa pridá zopovedajúce množstvo prášku (9 odmeriek). Hrnček sa uzatvorí a dôkladne pretrepe (najmenej 10 sekúnd), kým sa všetok prášok rozpustí. Teplota mliečnej zmesi sa overí kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a pripravená dávka sa ihneď podáva. Upozornenie: Pripravenú stravu spotrebovať do 2 hodín. Nespotrebovanú stravu vždy zlikvidovať. Nepoužívať opakovane prevarenú vodu. Skladovať na suchom a chladnom mieste. Výživový a nutričný profil sa nachádza na vonkajšom obale. Obsah sa má spotrebovať do 1 mesiaca po otvorení. Nevhodné pre deti do 1 roku veku. Príbalový leták

Pokračovacia mliečna výživa na podporu imunity ako súčasť zmiešanej a vyváženej stravy Vášho dieťaťa. Vhodná pre deti od 36. mesiaca. Obsahuje unikátnu zmes oligosachargidov, omega 3 mastné kyseliny a vitamíny A, C a D.

Produkt Nutrilon 5 Vanilla dojčenské mlieko patrí do skupiny produktov Detská výživa, je v ponuke značky Nutrilon.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dojčenské mlieko, vyrába ho značka Nutrilon.

Produkt Nutrilon 5 Vanilla dojčenské mlieko má priradený EAN kód 8718117605224.

Nutrilon 5 Vanilla dojčenské mlieko - parametre produktu

Formaprášok
DruhMliečna batoľacia výživa
Balenie (g)800 g
PríchuťVanilka
KategóriaMlieka, Detská výživa, Dojčenské mlieko
ZnačkaNutrilon
EAN8718117605224

Nutrilon 5 Vanilla dojčenské mlieko - história ceny a dostupnosti

Nutrilon 5 Vanilla dojčenské mlieko - ďalšie zaujímavé produkty

Nutrilon 5 Vanilla dojčenské mlieko - ako nakúpiť najvýhodnejšie?