Nutrilon ALLERGY DIGESTIVE CARE mliečna výživa v prášku (od narodenia) (inov. 2019) 1x450 g

Nutrilon ALLERGY DIGESTIVE CARE mliečna výživa v prášku (od narodenia) (inov. 2019) 1x450 g

Nutrilon ALLERGY DIGESTIVE CARE mliečna výživa v prášku (od narodenia) (inov. 2019) 1x450 g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 13,29 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nutrilon ALLERGY DIGESTIVE CARE mliečna výživa v prášku (od narodenia) (inov. 2019) 1x450 g - popis produktu

Charakteristika: Nutrilon  Allergy Digestive Care je výživa na diétny režim pri poruchách trávenia a vstrebávania tukov.

Extenzívne hydrolyzovaná bielkovina

Čo je extenzívne hydrolyzovaná bielkovina? Pri extenzívnej hydrolýze bielkoviny dochádza k jej rozštiepeniu na jednoduchšie peptidy a aminokyseliny. Imunitný systém, ktorý predtým reagoval alergickou reakciou na prítomnosť bielkoviny kravského mlieka, jej rozštiepené časti za alergén nepovažuje. Hydrolyzované bielkoviny sa navyše omnoho ľahšie trávi bez toho, aby dochádzalo k strate potrebných výživových hodnôt. To všetko bez rizika spôsobenia alergickej reakcie.

MCT tuky

MCT tuky pomáhajú vstrebávaniu. MCT tuky sú mastné kyseliny so stredne dlhým uhlíkovým reťazcom. Oproti bežným tukom sa vďaka kratšiemu reťazcu ľahšie trávia a vstrebávajú.

LCP mastné kyselinyMnožstvo  LCP mastných kyselín (medzi nimi omega-3 kyseliny) zodpovedá odporúčaniam popredných špecialistov na výživu a je v súlade s legislatívou.Nepoužívajte: Pri precitlivenosti Vášho dieťatka na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, v rozpore s návodom na prípravu, u detí starších ako 6 mesiacov. Spôsob prípravy:

  • Krok 1 - Dôkladne si umyte ruky a vysterilizujte všetko náčinie, ktoré budete používať.

  • Krok 2 - Čerstvú pitnú vodu určenú pre dojčatá prevarte a nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C.

  • Krok 3 - Zodpovedajúce množstvo vody vlejte do vysterilizovanej fľaše. Nepoužívajte opakovane prevarenú vodu.

  • Krok 4 - Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku a prášok zarovnajte pomocou špeciálneho plastového pásika vo vnútri obalu na dosiahnutie presnej dávky. Prášok v odmerke nestláčajte.

  • Krok 5 - Do vody pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (odporúčené dávkovanie nájdete na zadnej strane obalu). Príliš veľké odchýlky od odporúčaných dávok môžu mať škodlivé následky.

  • Krok 6 - Uzatvorte fľašu a dôkladne ju pretrepte (najmenej 10 sekúnd), kým sa všetok prášok rozpustí. Snímte viečko a nahraďte ho sterilným cumlíkom.

  • Krok 7 - Overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia. Mlieko musí byť príjemne teplé (malo by mať  teplotu ľudského tela tj. cca 37 °C), nie horúce. Pripravenú dávku ihneď podávajte.

Riaďte sa individuálnou potrebou dieťaťa a odporúčaním vášho pediatra. Pri zavádzaní prvých nemliečnych príkrmov sa riaďte odporúčaniami lekára.

Zloženie: Sušený glukózový sirup, koncentrát hydrolyzovanej srvátkovej bielkoviny (z mlieka), triglyceridy so stredne dlhým reťazcom (MCT olej), rostlinné oleje (repkový, slnečnicový, palmový, olej z mikrobiologických zdrojov), emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou citrónovou), fosforečnan vápenatý, dihydrogénfosforečnan draselný, chlorid draselný, uhličitan vápenatý, rybí olej, cholín chlorid, chlorid sodný, chlorid horečnatý, kyselina L-askorbová, taurín, L-askorban sodný, inozitol, síran železnatý, DL-α-tokoferylacetát, síran zinočnatý, L-karnitín, sodná soľ uridín 5‘-monofosfátu, cytidín 5‘-monofosfát, adenozín 5‘-monofosfát, sodná soľ inozín 5‘-monofosfátu, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, sodná soľ guanozín 5‘-monofosfátu, D-biotín, síran meďnatý, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), retinyl palmitát, riboflavín, DL-α-tokoferol, síran manganatý, kyanokobalamín, thiamín hydrochlorid, cholekalciferol, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, fytomenadión, seleničitan sodný.

Dôležité upozornenie:

Pre výživu dojčiat je najprirodzenejšou a najvýhodnejšou stravou, zastúpením svojich živín a ich kvalitou, materské mlieko.

Výrobok je určený na zvláštnu výživu dojčiat od narodeni. Nutrilon 1 Allergy Digestive Care, počiatočná dojčenská výživa v prášku, je nutrične kompletná mliečna výživa, ktorá je vhodná ako jediný zdroj výživy pre dojčatá od narodenia. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmov vrátane akejkoľvek výnimky z pravidla šiestich mesiacov, by malo byť prijímané iba na základe odporúčania lekára alebo osôb kvalifikovaných vo výžive alebo farmácii alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matku a dieťa, a to v závislosti od individuálneho rastu a vývojových potrieb konkrétneho dojčaťa. Nutrilon 1 Allergy Digestive Care je možné používať len pod kontrolou lekára. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledné dodržiavanie návodu na prípravu i uvedených odporúčaní. Spôsob použitia a ďalšie info na obaloch.

Potravina na osobitné výživové účely - dietetická potravina na osobitné medicínske účely.

Nutrilon ALLERGY DIGESTIVE CARE, špeciálna mliečna výživa (od narodenia), 1x450g Obsah Nutrilon ALLERGY DIGESTIVE CARE 1x450g špeciálna mliečna výživa v prášku Charakteristika Nutrilon ALLERGY DIGESTIVE CARE Špeciálne počiatočné dojčenské mlieko Nutrilon Allergy Digestive Care je určené na diétny režim pri alergii na bielkovinu kravského mlieka a/alebo pri poruchách trávenia a vstrebávania tukov. Poraďte sa s Vaším pediatrom, či na základe diagnózy Vám môže predpísať prípravok na lekársky recept. Potravina na osobitné lekárske účely používaná na odporúčanie a pod dohľadom lekára. Unikátne zloženie: vysoko naštiepená bielkovina, mastné kyseliny so stredne dlhým reťazcom (MCT), znížený obsah laktózy* * oproti bežným dojčenským mliekam Dojčenie je najlepší spôsob výživy dojčiat. Nutrilon (R) Allergy Digestive Care je nutrične kompletná dojčenská výživa vhodná ako jediný zdroj výživy pre dojčatá od narodenia, pokiaľ nemôžu byť dojčené. Použitie Nutrilon ALLERGY DIGESTIVE CARE Návod na prípravu výživy 1. Umyte si ruky a vysterilizujte všetko náčinie, ktoré budete používať. 2. Vodu určenú pre dojčatá prevarte a nechajte ju vychladnúť na cca 40°C. 3. Vodu vlejte do vysterilizovanej fľaše. Nepoužívajte opakovane prevarenú vodu. 4. Do vody pridajte prášok pomocou priloženej odmerky. Prášok v odmerke nestláčajte. Príliš veľké odchýlky od odporúčaných dávok môžu mať škodlivé následky. 5. Uzatvorte fľašu a dôkladne ju pretrepte (min. 10 sekúnd), kým sa prášok nerozpustí. Snímte viečko a nahraďte ho sterilným cumlíkom.  6. Overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a podávajte. Chuť je vzhľadom na obsah hydrolyzovanej bielkoviny mierne horkastá. Uchovávanie: Po každom použití obal starostlivo uzatvorte. Uchovávajte na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Nevkladajte dovnútra vlhkú odmerku. Spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Upozornenie: Pripravenú stravu spotrebujte do 2 hodín. Nespotrebovanú stravu zlikvidujte. Nezohrievajte v mikrovlnnej rúre, môže dôjsť k obareniu dieťaťa. Nikdy nepridávajte do výživy viac odmeriek, ako je stanovené, ani čokoľvek iné. Používajte iba originálnu odmerku. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledne dodržiavať návod na prípravu aj uvedené odporúčania. Príbalový leták

Potravina na osobitné lekárske účely v prášku, od narodenia, na diétny režim pri alergii na bielkovinu kravského mlieka a/alebo poruchách trávenia a vstrebávania tukov. Unikátne zloženie:

  • vysoko naštiepená bielkovina,
  • mastné kyseliny so stredne dlhým reťazcom (MCT),
  • znížený obsah laktózy* * oproti bežným dojčenským mliekam

Dojčenie je najlepší spôsob výživy dojčiat. Nutrilon (R) Allergy Digestive Care je nutrične kompletná dojčenská výživa vhodná ako jediný zdroj výživy pre dojčatá od narodenia, pokiaľ nemôžu byť dojčené. Výrobok je možné používať len pod dohľadom lekára.

Nutrilon Allergy Digestive Care Mliečna výživa v prášku 450 g Dietetická potravina na osobitné medicínske účely používaná na odporúčanie a pod dohľadom lekára. Určené pre diétny režim pri alergii na bielkovinu kravského mlieka a pri poruchách trávenia a vstrebávania.

Dojčenské mlieko obsahujúce upravené bielkoviny a MCT tuky. Pomáha pri tráviacich ťažkostiach a pri alergii na bielkovinu kravského mlieka. Pre deti od narodenia.

Tento produkt nájdete v skupine Detská výživa, je v ponuke značky N.V. Nutricia (Groupe DANONE), Nutricia a.s., Nutrilon v ponuke e-shopu Benulekaren.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk.

Produkt Nutrilon ALLERGY DIGESTIVE CARE mliečna výživa v prášku (od narodenia) (inov. 2019) 1x450 g patrí do skupiny produktov Dojčenské mlieko, vyrába ho značka N.V. Nutricia (Groupe DANONE), Nutricia a.s., Nutrilon, nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Diétne potraviny, patrí pod značku N.V. Nutricia (Groupe DANONE), Nutricia a.s., Nutrilon, v ponuke predajcu Benulekaren.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk.

Produkt Nutrilon ALLERGY DIGESTIVE CARE mliečna výživa v prášku (od narodenia) (inov. 2019) 1x450 g označuje EAN kód 8712400745758.

Nutrilon ALLERGY DIGESTIVE CARE mliečna výživa v prášku (od narodenia) (inov. 2019) 1x450 g - parametre produktu

Balenie (g)450 g
Formaprášok
DruhPočiatočná mliečna výživa
Riešený problémalergia na mliečne bielkoviny
KategóriaPotraviny, Mlieka, Detská výživa, Dojčenské mlieko, Diétne potraviny
ZnačkaN.V. Nutricia (Groupe DANONE), Nutricia a.s., Nutrilon
E-shopBenulekaren.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk
EAN8712400745758

Nutrilon ALLERGY DIGESTIVE CARE mliečna výživa v prášku (od narodenia) (inov. 2019) 1x450 g - história ceny a dostupnosti

Nutrilon ALLERGY DIGESTIVE CARE mliečna výživa v prášku (od narodenia) (inov. 2019) 1x450 g - ďalšie zaujímavé produkty

Nutrilon ALLERGY DIGESTIVE CARE mliečna výživa v prášku (od narodenia) (inov. 2019) 1x450 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?