Nutri Horse Sport kŕmna prísada biologicky účinných látok pre kone 5kg

Nutri Horse Sport kŕmna prísada biologicky účinných látok pre kone 5kg

Nutri Horse Sport kŕmna prísada biologicky účinných látok pre kone 5kg

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 45,13 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nutri Horse Sport kŕmna prísada biologicky účinných látok pre kone 5kg - popis produktu

Obsah Nutri Horse Sport 5 kg Charakteristika Nutri Horse Sport NutriHorse Šport je určený k dennému doplneniu a biologickému vyváženiu kŕmnej dávky na báze objemových a zrnitých krmív. Zaisťuje vysokým obsahom vitamínov, aminokyselín a minerálnych látok vrátane stopových prvkov ich zvýšenú spotrebu pri športových výkonoch a tréningovej záťaži. Obsahuje v optimálnom pomere Omega 3 a Omega 6 mastné kyseliny, lecitín, prírodný antioxidant a väčšiu časť mikroprvkov vo forme chelátov. Doplnkové esenciálne aminokyseliny zlepšujú využitie živín z kŕmnej dávky a podporujú tvorbu svaloviny. Železo a zinok vo forme bioplexov (vo väzbe na proteíny) sú lepšie a ľahšie využívané pre športový výkon. NutriHorse Šport zlepšuje u športových koní fyzickú a psychickú kondíciu, celkový exteriér a odolnosť proti únave a stresu. Zloženie Nutri Horse Sport Vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín K3, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, vitamín B12, niacínamid, pantotenan vápenatý, kyselina listová, biotín, vitamín C, DL- metionín, L-lyzín, vápnik, fosfor, sodík, horčík, železo, meď, zinok, mangán, jód, kobalt, selén. Dávkovanie Pri ľahšej a strednej záťaži 10-13g/deň na 100kg živ.hmot. tzn. 60-80g/deň na 600kg živ.hmot. Pri vysokej záťaži 15g/deň na 100kg živ.hmot. tzn. 90g/deň na 600kg živ. hmot. Pri rekonvalescencii 5-10g/deň na 100kg živ.hmot. tzn. 30-60g/deň na 600kg živ. hmot.

Špeciálny prípravok používaný na regeneráciu a výstavbu kĺbovej chrupavky, kĺbových puzdier, väzov, šliach a spojivových tkanív.

Denný doplnok všetkých dôležitých minerálnych látok, mikroprvkov a vitamínov pre športové a dostihové kone.

Tento produkt nájdete v skupine Doplnky výživy, je v ponuke značky Canvit, NUTRI HORSE v ponuke e-shopu Dobrá-Miska.sk, MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Nutri Horse Sport kŕmna prísada biologicky účinných látok pre kone 5kg patrí do skupiny produktov Výživové doplnky, patrí značke Canvit, NUTRI HORSE, nájdete ho u predajcu Dobrá-Miska.sk, MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky stravy, patrí značke Canvit, NUTRI HORSE, nájdete ho v e-shope Dobrá-Miska.sk, MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Nutri Horse Sport kŕmna prísada biologicky účinných látok pre kone 5kg označuje EAN kód 8595602511303.

Nutri Horse Sport kŕmna prísada biologicky účinných látok pre kone 5kg - parametre produktu

Nutri Horse Sport kŕmna prísada biologicky účinných látok pre kone 5kg - história ceny a dostupnosti

Nutri Horse Sport kŕmna prísada biologicky účinných látok pre kone 5kg - ďalšie zaujímavé produkty

Nutri Horse Sport kŕmna prísada biologicky účinných látok pre kone 5kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?