Nutri Horse Chondro PLUS plv.1 kg, Doprava zadarmo

Nutri Horse Chondro PLUS plv.1 kg, Doprava zadarmo

Nutri Horse Chondro PLUS plv.1 kg, Doprava zadarmo

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 49,52 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nutri Horse Chondro PLUS plv.1 kg, Doprava zadarmo - popis produktu

Obsah Nutri Horse Chondro PLUS: Nutri Horse Chondro PLUS plv.1 kg Charakteristika Nutri Horse Chondro PLUS: NUTRI HORSE CHONDRO PLUS je špeciálny prípravok slúžiaci k regenerácii a výstavbe kĺbových chrupaviek, kĺbových puzdier, väzov, šliach a spojivových tkanív. Hlavnými účinnými látkami v lieku sú chondroitín sulfát, glukosamín sulfát, MSM a želatínový hydrolyzát, ktoré sú súčasne základnými stavebnými jednotkami kĺbovej chrulavky a ostatných spojivových tkanív. Používa sa u všetkých koní, u ktorých sa vyskytujú problémy s akútnymi, chronickými alebo degeneratívnymi procesmi v kĺboch, väzivách alebo šľachách. Preventívne sa odporúča podávanie lieku koňom v pracovnej alebo športovej záťaži a starším koňom trpiacim často pohybovými poruchami. Prípravok nenahrádza základné doplnkové minerálne krmivo “modrej rady” a možno ho ľubovoľne kombinovať s výrobkami “červené rady”. Spôsob pužitia Nutri Horse Chondro PLUS: Prípravok by sa mal podávať najmenej po dobu 8 – 10 týždňov, pričom je vhodné po 3 až 6 mesiacoch aplikácie opakovať. Možné je aj Dlhodobé podávaním. Dennú dávku je vhodné rozdeliť na viac častí. Podáva sa v meraných množstvách do krmiva.

Špeciálny doplnok pre regeneráciu a zlepšenie pohyblivosti kĺbov obohatený o MSM. K regenerácii a výstavbe kĺbových chrupaviek, kĺbových puzdier, väzov, šliach a spojivových tkanív.

Produkt Nutri Horse Chondro PLUS plv.1 kg, Doprava zadarmo patrí do skupiny produktov Výživové doplnky, patrí značke (bez zařazení), Canvit, NUTRI HORSE, veľkosť je 1kg, nájdete ho u predajcu Dobrá-Miska.sk, Najlekaren.eu.

Tento produkt nájdete v skupine Doplnky výživy, je v ponuke značky (bez zařazení), Canvit, NUTRI HORSE, je vyrobený vo veľkosti 1kg v ponuke e-shopu Dobrá-Miska.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Nutri Horse Chondro PLUS plv.1 kg, Doprava zadarmo patrí do skupiny produktov Doplnky stravy, patrí značke (bez zařazení), Canvit, NUTRI HORSE, je vyrobený vo veľkosti 1kg, nájdete ho v e-shope Dobrá-Miska.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Nutri Horse Chondro PLUS plv.1 kg, Doprava zadarmo popisuje EAN kód 8595602511402.

Nutri Horse Chondro PLUS plv.1 kg, Doprava zadarmo - parametre produktu

FormaPrášok
DruhKone
Použitiekĺby
Veľkosť balenia1 kg
KategóriaVýživové doplnky, Doplnky výživy, Doplnky stravy, Kĺbová výživa
Značka(bez zařazení), Canvit, NUTRI HORSE
Veľkosť1kg
E-shopDobrá-Miska.sk, Najlekaren.eu
EAN8595602511402

Nutri Horse Chondro PLUS plv.1 kg, Doprava zadarmo - história ceny a dostupnosti

Nutri Horse Chondro PLUS plv.1 kg, Doprava zadarmo - ďalšie zaujímavé produkty

Nutri Horse Chondro PLUS plv.1 kg, Doprava zadarmo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?